Povezane vesti
Đokovići odmaraju u Srbiji: Novak sa porodicom stigao u Beograd
Večernje novosti 09.06.2017
Srećan sam što sam opet u svojoj zemlji. Moj Beograd, uvek mi zagreje dušu i telo - poručio je srpski teniser. KADA je pričao o pauzi, Novak je mislio na - odmor u Srbiji. Kao i prošlegodine, Đoković je odmah posle Rolan Garosa priuštio sebi kratak… »
Novak otkrio šta mu greje srce i dušu (FOTO)
Vesti online 09.06.2017
Nakon eliminacije sa Rolan Garosa, gde je poražen u četvrtfinalu od Dominika Tima, Novak Đoković nije otišao u Monte Karlo već se zaputio u Beograd kako bi napunio baterije uoči predstoojećih iskušenja. Od ponedeljka treći teniser sveta doputovao je u… »
Ekskluzivno: Đokovići stigli u Srbiju
Sportal blic 09.06.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je danas u Srbiju sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Pogledajte na Instagram-u Naime, kako saznaje "Blic" Novak je nakon jučerašnjeg poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa, uzeo odmor od nedelju dana, koji… »
Vesti dana »

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 16 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres pogodio aziju: Zaresla se Indija i Mjanmar
Večernje novosti pre 36 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

SAD najavile prekid izdavanja viza stranim kamiondžijama: Naveliko preispituju podobnost stranaca
N1 Info pre 16 minutajoš 6 povezanih