Povezane vesti
Đokovići odmaraju u Srbiji: Novak sa porodicom stigao u Beograd
Večernje novosti 09.06.2017
Srećan sam što sam opet u svojoj zemlji. Moj Beograd, uvek mi zagreje dušu i telo - poručio je srpski teniser. KADA je pričao o pauzi, Novak je mislio na - odmor u Srbiji. Kao i prošlegodine, Đoković je odmah posle Rolan Garosa priuštio sebi… »
Novak otkrio šta mu greje srce i dušu (FOTO)
Vesti online 09.06.2017
Nakon eliminacije sa Rolan Garosa, gde je poražen u četvrtfinalu od Dominika Tima, Novak Đoković nije otišao u Monte Karlo već se zaputio u Beograd kako bi napunio baterije uoči predstoojećih iskušenja. Od ponedeljka treći teniser sveta… »
Ekskluzivno: Đokovići stigli u Srbiju
Sportal blic 09.06.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je danas u Srbiju sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Pogledajte na Instagram-u Naime, kako saznaje "Blic" Novak je nakon jučerašnjeg poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa, uzeo odmor od nedelju dana, koji… »
Vesti dana »

Počinje najgora noćna mora! Zelenski će do leta biti nateran na ovo, Evropa nemoćna pred Putinom: "Ovakav pakao nije viđen 80 godina"
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

Gradonačelnik Kraljeva prisustvovao sastanku SNS-a u Miločaju, građani ga dočekali jajima, došlo do koškanja s policijom (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Amerika zavrće slavinu: Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih