Повезане вести
Стравичан снимак: Беспомоћни људи са прозора дозивају помоћ док им се ПАКЛЕНИ огањ приближава (ВИДЕО)
Блиц 14.06.2017
Десетине станара који су остали заробљени у солитеру у пламену, покушавало је да призове помоћ са прозора, док им се ватрена стихија приближавала великом брзином. Очајни и беспомоћни, људи су прекривали лица крпама како би се… »
Сведочења из пожара која леде крв: "Мајка је побегла са врха зграде са шесторо деце, на излазу је имала само четворо"
Блиц 14.06.2017
- Пробудили су ме врисци. Неко је викао "Немој да скачеш, немој да скачеш". Истрчао сам напоље, све је било у диму - испричао је за "Скај њуз" Пол. Пол Манесот, један од људи који је успео да побегне са седмог спрата солитера… »
Вести дана »
Протестна шетња "Годину дана, исти захтев" у Београду поводом годишњице напада на студенте ФДУ-а
РТВ пре 15 минутајош 38 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Консултације САД и Украјине о окончању рата у Швајцарској; Венс: Фантазија да би Кијев уз помоћ САД могао да победи
РТВ пре 5 минутајош 78 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане
Двојица на скутеру пришла Тадији и изрешетали га: Овако је страдао младић усред бела дана на Новом Београду
Нова пре 14 минутајош 40 повезаних