Povezane vesti
Heroj Londona: Dok je vatra gutala sve pred sobom, on je spasao devojčicu sigurne smrti
Blic 14.06.2017
Jedan od stanara "Grinfel tauera" koji je noćas počeo da gori uspeo je da spasio jednu malu devojčicu iz zapaljene zgrade. - Bio sam u krevetu i hvatao me je san. Osetio sam miris plastike. Ustao sam i obišao ceo stan, proverio sve i činilo mi se… »
(Video) On je heroj požara u Londonu: Spasio nemoćnu devojčicu iz vatrene stihije solitera
Kurir 14.06.2017
Jedan od stanara Grenfel tornja, kog je zahvatio ogroman požar noćas, spasio je devojčicu iz zapadnog dela zgrade. Za Skaj njuz je rekao kakve užasne stvari je proživeo tokom evakuacije iz zgrade. "Bio sam u krevetu i hvatao me je san. Onda sam… »
Vesti dana »
Užice, Kraljevo, Aleksandrovac, Đuprija, Ljubljana, Banjaluka - protesti podrške studentima širom Srbije ali i u regionu
RTS pre 0 minutajoš 34 povezane
Ujutru mraz, tokom dana sunčano: Od srede češća pojava kiše, na planinama slab sneg
Niške vesti pre 5 satijoš 20 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 24 satajoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Zvezda silovita protiv Radničkog, Kragujevčani dobro prošli sa šest golova u mreži, izbegli istorijsku bruku
Nova pre 1 satjoš 51 povezana