Povezane vesti

Lamert: Reforme ostaju ključ ka EU

Blic 15.06.2017
Svi uslovi za članstvo u EU moraju biti ispunjeni u potpunosti da bi Bundestag dao pristanak za članstvo Srbije u Uniji, istakao je predsednik nemačkog parlamenta Norbert Lamert povodom završetka posete Srbiji. On je, u saopštenju, naglasio da… »

Lamert: Reforme ostaju ključ ka EU

RTV 15.06.2017
BEOGRAD - Svi uslovi za članstvo u EU moraju biti ispunjeni u potpunosti da bi Bundestag dao pristanak za članstvo Srbije u Uniji, istakao je predsednik nemačkog parlamenta Norbert Lamert povodom završetka posete Srbiji. On je, u saopštenju, naglasio… »

„Evropa je obećanje, ali i obaveza“

Dojče vele 15.06.2017
Nemačka je spremna da pruži punu podršku Srbiji na evropskom putu, rekao je predsednik Bundestaga Norbert Lamert u govoru u Narodnoj skupštini Srbije. On je naglasio važnost parlamentarnog života i prava manjina. „Živimo u svetu promenjenom iz… »

Norbert Lamert pred poslanicima: Predsednik nemačkog Bundestaga danas u srpskom parlamentu

Kurir 15.06.2017
BEOGRAD - Predsednik nemačkog Bundestaga Norbert Lamert, koji boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, danas će se na posebnoj sednici Skupštine Srbije obratiti narodnim poslanicima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sinoć sa visokim gostom… »

Predsednik Bundestaga danas pred poslanicima

B92 15.06.2017
Beograd -- Predsednik nemačkog Bundestaga Norbert Lamert, koji boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, danas će se na posebnoj sednici Skupštine Srbije obratiti poslanicima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je sinoć u "Vili Mir" radnu večeru… »

Vesti dana »