Povezane vesti
Čukarički: Tri testa do Slovenije
Večernje novosti 19.06.2017
U junskom delu priprema će ekipa odigrati tri kontrolne utakmice posle čega će otići u Pohorje. Čukarički će u junskom delu priprema, koje ekipa sprovodi u Beogradu, odigrati tri kontrolne utakmice. Prvu već u sredu (17.30) na terenu FSS u Staroj… »
Kajević: Bila mi je čast što sam igrao sa Matićem
Večernje novosti 19.06.2017
Od predstojeće sezone neće biti na terenu, ali obećao je da će detaljno pratiti sve što radimo. Hvala mu što je pomagao savetima i svima nam bio primer kako treba da se ponašamo i radimo – kaže vezista Čukaričkog. Čukarički će u junskom… »
Asmir kajević: Raduju me utakmice, spremamo se i tokom pauza
Hot sport 19.06.2017
U ekipi Čukaričkog su u toku pripreme za iduću sezonu i bolji plasman od protekle. ‘Brđani’ su zakazali i nekoliko pripremnih duela koje će odigrati u ovoj fazi priprema. Čukarički će prvo snage odmeriti sa Dunavom iz Starih Banovaca… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Rhmz najavio kišu, a ovi delovi Srbije nek se spreme i za olujne udare vetra: Evo kakvo nas vreme čeka naredni dana
Kurir pre 39 minutajoš 3 povezane