Studenti u Beogradu protiv ulaska Srbije u NATO i EU

Studenti u Beogradu protiv ulaska Srbije u NATO i EU

Politika ponedeljak, 19. jun 2017.
Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO, njih 39,7 odsto ne bi glasali za članstvo u EU, dok polovina smatra da Srbija neće postati članica Evropske unije, rezultati su danas objavljenih rezultata istraživanja „Stavovi studenata... »

Anketa: Beogradski studenti protiv ulaska SRB u NATO i EU

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Anketa: Beogradski studenti protiv ulaska SRB u NATO i EU
Beograd -- Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO.
To pokazuju rezultati istraživanja "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije". Istraživanje je pokazalo i da 39,7 odsto beogradskih studenata ne bi glasalo za članstvo u EU, dok polovina smatra da... »

Studenti neće u NATO i EU

Danas ponedeljak, 19. jun 2017.
Istraživanje pod nazivom ,,Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije“, koje je obuhvatalo 38 fakulteta Univerziteta u Beogradu došlo je do rezultata da 39,7% studenata nije za ulazak Srbije u EU, dok je za ulazak glasalo 28,9% ispitanika. Prezentaciju su otvorili... »

Beogradski studenti protiv ulaska u NATO i EU

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: Beogradski studenti protiv ulaska u NATO i EU
BEOGRAD - Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO, njih 39,7 odsto ne bi glasali za članstvo u EU, dok polovina smatra da Srbija neće postati članica Evropske unije, rezultati su danas objavljenih rezultata istraživanja "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije".
Istraživanje Centra za međunarodnu javnu politiku u okviru projekta Predstavnici srpske diplomatije, obuhvatilo je 1.323 studenata sa 38 fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa ciljem da se sazna na koji način studenti grade svoj... »

Studenti u Beogradu protiv ulaska Srbije u NATO i EU

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: Studenti u Beogradu protiv ulaska Srbije u NATO i EU
Istraživanje Centra za međunarodnu javnu politiku pokazalo je da gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO-a, njih 39,7 odsto ne bi glasali za članstvo u EU, dok polovina smatra da Srbija neće postati članica EU, rezultati su danas objavljenih rezultata istraživanja "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije".
Istraživanje "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije" u okviru projekta "Predstavnici srpske diplomatije", obuhvatilo je 1.323 studenta sa 38 fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa ciljem da se sazna... »

Anketa o spoljnoj politici Beogradski studenti protiv ulaska u NATO i EU

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Istraživanje Centra za međunarodnu javnu politiku u okviru projekta Predstavnici srpske diplomatije, obuhvatilo je 1.323 studenata sa 38 fakulteta Univerziteta u Beogradu
Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO, njih 39,7 odsto ne bi glasali za članstvo u EU, dok polovina smatra da Srbija neće postati članica Evropske unije,... »

Pitali su studente da li su za ulazak u EU i NATO: Evo odgovora

Vesti online ponedeljak, 19. jun 2017.
Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO.
To pokazuju rezultati istraživanja "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije". Istraživanje je pokazalo i da 39,7 odsto beogradskih studenata ne bi glasalo za članstvo u EU, dok polovina smatra da... »

Studenti: Ubedljivo protiv NATO, Srbija neće u EU

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
Gotovo devet od 10 studenata Univerziteta u Beogradu protivi se ulasku Srbije u NATO, a svaki drugi smatra da Srbija neće postati članica Evropske unije, pokazalo je istraživanje Centra za međunarodnu javnu politiku.
Foto: MONDO, Jelica Dojčinović Studenti ispred Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Gotovo 88 odsto studenata Univerziteta u Beogradu smatra da Srbija ne bi trebalo da postane članica NATO, njih 39,7 odsto ne bi glasali... »

Pitali su studente da li su za ulazak u EU. Odgovor je šokirao

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Na pitanje "Ukoliko biste danas glasali o članstvu Srbije u EU vaš odgovor bi bio?" najveći broj studenata dao je negativan odgovor, čak 39,7 osto, pokazalo je istraživanje Centra za međunarodnu javnu politiku "Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije".
Za ulazak bi glasalo 28,9%, dok nešto više od 8% ne bi izašlo na glasanje. Iznenađuje da nikakav stav o ovom pitanju nema čak 22,4% ispitanih studenata. Rezultati ovog pitanja samo potvrđuju stav polovine ispitanika da "Srbija... »
©2017 Netmark d.o.o.