Povezane vesti

Đukić Dejanović: Ako dobijem poziv, ostajem u Vladi

Đukić Dejanović: Ako dobijem poziv, ostajem u Vladi

N1 Info 20.06.2017
Zamenica predsednika SPS-a Slavica Đukić Dejanović izjavila je da ne može sa sigurnošću da kaže da će biti ministarka u novoj Vladi Srbije, ali da je dobila saglasnost u partiji da prihvati ako je mandatarka za sastav Vlade Ana Brnabić pozove… »
Đukić Dejanović: Vanredni izbori ako Vlada ne bude izabrana do 30. juna

Đukić Dejanović: Vanredni izbori ako Vlada ne bude izabrana do 30. juna

Slobodna Evropa 20.06.2017
Funkcionerka Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da se nada da će idućih dana biti postignut kompromis i da će svi koji su podržavali vladu Aleksnadra Vučića podržati i novu vladu. Ona je novinarima u… »
Vanredni izbori ako vlada ne bude izabrana do 30. juna

Vanredni izbori ako vlada ne bude izabrana do 30. juna

Telegraf 20.06.2017
Na pitanje da li Marković treba da bude deo vladajuće koalicije, zamenica predsednika SPS je rekla da nije u poziciji da na taj način razmišlja. Funkcionerka SPS Slavica Ðukić Dejanović nada se da će narednih dana doći do kompromisa i da će svi… »
Đukić Dejanović: Ako me mandatarka pozove ostajem u vladi

Đukić Dejanović: Ako me mandatarka pozove ostajem u vladi

Danas 20.06.2017
Zamenica predsednika SPS-a Slavica Đukić Dejanovićeva rekla je da je ta stranka bez dileme podržala predlog predsednika Aleksandra Vučića da premijerka bude Ana Brnabić. "Mogu u ovom momentu da kažem da na organima naše partije vidim apsolutnu… »
Marković: Neću promeniti odluku o Brnabić

Marković: Neću promeniti odluku o Brnabić

RTV 20.06.2017
BEOGRAD - Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da neće promeniti svoj stav da Ana Brnabić nije njegov premijer i poručio da poslanici njegove stranke neće glasati da ona bude izbrana za predsednicu vlade Srbije. Marković je za… »
Đukić Dejanović: Ukoliko me Brnabić pozove imam saglasnost partije da budem deo Vlade

Đukić Dejanović: Ukoliko me Brnabić pozove imam saglasnost partije da budem deo Vlade

Insajder 20.06.2017
Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je da ne može sa sigurnošću da kaže da će biti ministarka u novoj Vladi Srbije, ali da je dobila saglasnost u partiji da prihvati ako je mandatarka za… »
Dobila saglasnost SPS: Đukić Dejanović: Ako me Brnabić pozove ostajem u Vladi

Dobila saglasnost SPS: Đukić Dejanović: Ako me Brnabić pozove ostajem u Vladi

Blic 20.06.2017
Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je jutros da ne može sa sigurnošću da kaže da će biti ministarka u novoj Vladi Srbije, ali da je dobila saglasnost u partiji da prihvati ako je mandatarka… »

Vesti dana »