Povezane vesti
Dodik: Ne osjećam se ugroženim što ostajem na crnoj listi
Slobodna Evropa 22.06.2017
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se ne osjeća posebno ugroženim što ostaje na "crnoj listi" SAD, ponovo optuživši neke američke diplomate da su odgovorni što su protiv njega uvedene sankcije. "SAD imaju pravo da produže… »
Dodik: Baš me briga što sam na listi SAD
Mondo 22.06.2017
Predsednik Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da se ne oseća posebno ugroženim što ostaje na "crnoj listi" SAD, ponovo optuživši neke američke diplomate da su odgovorni što su protiv njega uvedene sankcije. Foto: Tanjug/Dimitrije Goll "SAD imaju… »
Dodik ne mari što ostaje na „crnoj listi“ SAD
Sputnik 22.06.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se ne oseća posebno ugroženim što ostaje na „crnoj listi“ SAD. On je dodao da je veoma jasno pod kojim uslovima je njegovo ime na toj listi. „SAD imaju pravo da produže sankcije, to je… »
Dodik ne mari što ostaje na crnoj listi SAD
RTS 22.06.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se ne oseća posebno ugroženim što ostaje na "crnoj listi" SAD i da je veoma jasno pod kojim uslovima je njegovo ime uvršćeno na tu listu. Milorad Dodik je, komentarišući odluku američkog… »
Evo šta Dodik kaže što je na "crnoj listi" SAD
Vesti online 22.06.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se ne oseća posebno ugroženim što ostaje na "crnoj listi" SAD i da je veoma jasno pod kojim uslovima je njegovo ime uvršteno na tu listu. - SAD imaju pravo da produže sankcije, to je njihova… »
Dodik: Ne osećam se ugroženim zbog američkih sankcija
Blic 22.06.2017
Republika Srpska zbog toga nije imala nikakve štete, a ja se osećam dobro - rekao je Milorad Dodik predsednik Republike Srpske komentarišući vest da je administracija američkog predsednika Donalda Trampa potvrdila tzv „crnu listu“ na kojoj se i… »
Dodik o sankcijama SAD: Videćemo brzo leđa onima koji su me stavili na crnu listu
Kurir 22.06.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se ne oseća posebno ugroženim što ostaje na "crnoj listi" SAD i da je veoma jasno pod kojim uslovima je njegovo ime uvršteno na tu listu. "SAD imaju pravo da produže sankcije, to je njihova… »
Vesti dana »
Vučić kritikovao aktiviste koji su ušli u zgradu opštine Bogatić
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana
„Ubićemo te, platićeš za sve“: Na protestu napadnuta dekanka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović
Nova pre 56 minutajoš 4 povezane
Studenti prošetali Nišom: „Došlo je na naplatnu“ – pročitali „Ep o zahtevima“, traže ostavku gradske većnice
N1 Info pre 3 satajoš 48 povezanih