Povezane vesti
Serena Vilijams ''odjavila'' Mekinroa: ''Doviđenja, gospodine''
Sportske.net 27.06.2017
Američku teniserku Serenu Vilijams ne zanima mišljenje Džona Mekinroa o tome kakve bi rezultate ostvarila da igra u konkurenciji muškaraca. Legendarni Džon Mekinro rekao je da je "bez sumnje" Vilijamsova najbolja teniserka u istoriji, da bi mogla da… »
Serena Mekinrou: Džone, ne stavljajte me u svoje izjave
Vesti online 27.06.2017
Najtrofejnija teniserka svih vremena Serena Vilijams odgovorila je na nedavne izjave Džona Mekinroa i poređenja muškog i ženskog tenisa. Mekinro je izneo mišljenje da bi "Serena bila 700. na svetu ukoliko bi se takmičila u muškom tenisu."… »
Nastavila se polemika: Serena odgovorila Mekinrou
Hot sport 27.06.2017
Američku teniserku Serenu Vilijams ne zanima mišljenje Džona Mekinroa o tome kakve bi rezultate ostvarila da igra u konkurenciji muškaraca. – Obožavam te i poštujem, ali molim te, molim te, izostavi me iz izjava koje nisu zasnovane na… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 9 satijoš 11 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih