Povezane vesti
Vučić za N1: Ja sam vrhovni komandant, ne Vulin
N1 Info 30.06.2017
"Ja sam komandant oružanih snaga, a Aleksandar Vulin će obavljati poslove u skladu sa programom Vlade", rekao je u Dubrovniku predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za N1. Upitan da na mesto ministra odbrane bude postavljen Aleksandar Vulin… »
Vučić: Uskoro stručne komisije o razgraničenju na Dunavu
RTS 30.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi, kada su u pitanju nerešena pitanja između Srbije i Hrvatske, među kojima je i razgraničenje na Dunavu, uskoro trebalo da se sastanu stručne komisije koje će raspravljati o toj temi. "Ne mislim da… »
Vučić: Komandant oružanih snaga sam ja, Vulin radi u vladi
Telegraf 30.06.2017
Upitan zašto je na mesto ministra odbrane postavljen Aleksandar Vulin, koji je sa hrvatskim kolegama razmenjivao oštre poruke, Vučić je rekao da je srpski ministar nekada slao oštre poruke, ali da ni izjave iz Hrvatske nisu bile "nimalo slatke"… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih
Uefa žestoko kaznila Srbiju: Savez da plati 173 hiljade evra, a Piksiju upozorenje!
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane