Povezane vesti

Teri: Oduševljen sam, vratićemo Aston Vilu u Premijer ligu!

Teri: Oduševljen sam, vratićemo Aston Vilu u Premijer ligu!

Sportski žurnal 03.07.2017
Novi fudbaler Aston Vile Džon Teri rekao je da je oduševljen što je došao u taj klub i da želi da ga već u prvoj sezoni vrati u Premijer ligu. - Oduševljen sam što sam došao u Aston Vilu. To je klub kom sam se mnogo godina divio, sa izvrsnim… »
Šta mu je ovo potrebno u 37. godini?

Šta mu je ovo potrebno u 37. godini?

Mondo 03.07.2017
Mnogi se pitaju zbog čega bi se Džon Teri, posle 19 sjajnih sezona u Čelsiju, mučio da vraća Aston Vilu u Premijer ligu. Odgovor je jasan - još mu se igra, još mu se bavi fudbalom i, najvažnije, još ga smatraju potrebnim i korisnim. Posle 19… »
Foto dana - Džon Teri u potpuno drugačijim bojama!

Foto dana - Džon Teri u potpuno drugačijim bojama!

Sportske.net 03.07.2017
Džon Teri predstavljen u novom klub. Dosadašnji kapiten i legenda Čelsija Džon Teri danas je predstavljen kao novo pojačanje Aston Vile. Ranije danas ga je najavio vlasnik kluba, a sada je Teri i pozirao u novim bojama. ''Oduševljen sam što sam… »
Džon Teri nastavlja karijeru u Aston Vili

Džon Teri nastavlja karijeru u Aston Vili

Press 03.07.2017
Dugogodišnji kapiten Čelsija Džon Teri odlučio je da pređe u redove engleskog drugoligaša Aston Vile, potvrdio je vlasnik tog kluba Toni Ksija. Foto: Reuters Teri će potpisati jednogodišnji ugovor sa platom od 60.000 funti, s tim da će dobiti… »
Zvanično - Teri potpisao!

Zvanično - Teri potpisao!

Sportske.net 03.07.2017
Džon Teri ima novi klub. Fudbalski klub Aston Vila potvrdio je da je Džon Teri potpisao za bivšeg evropskog prvaka. Ovu vest potvrdio je vlasnik klub Toni Ksia na svom Tviteru, a Teri je potpisao ugovor na godinu dana. Teri će za godinu dana… »
Teri odabrao novi klub - nije hteo protiv Čelsija

Teri odabrao novi klub - nije hteo protiv Čelsija

Mondo 03.07.2017
Legendarni kapiten šampiona Engleske ipak će nastaviti karijeru. Foto: Guliver/Getty images/Shaun Botterill Napustio je Čelsi, ali nije odigrao svoj poslednji meč. Džon Teri (36) nastaviće karijeru u Aston Vili, članu Čempionšipa (druge lige) i… »
Zvezda druge lige: Teri oblači dres bivšeg prvaka Evrope

Zvezda druge lige: Teri oblači dres bivšeg prvaka Evrope

Sportal blic 02.07.2017
Legenda Čelsija ostaje to zauvek. Džon Teri nije prihvatio nijednu ponudu da nastavi karijeru u Premijer ligi, da ne bi morao da igra protiv svojih "plavaca". Zato odlazi u redove bivšeg prvaka Evrope. Foto: facundo arrizabalaga / EPA; Džon Teri Džon… »

Vesti dana »