Povezane vesti
Za ulazak Srbije u EU važno jačanje ove dve države!
Pravda 05.07.2017
Mora li Srbija pred vratima Brisela da čeka do 2025. godine, kao što skeptici predviđaju, ili bismo i mi mogli da prođemo kao, recimo, Slovačka koja je "brzinski" ušla u Evropsku uniju ili Bugarska i Rumunija, čiji je ulazak bio oročen. U pravo… »
Brisel pominje brži put do članstva, datum prijema ne otkrivaju
Večernje novosti 05.07.2017
Posle zahteva predsednika Vučića da se EU izjasni o ulasku naše zemlje, Beogradu stižu pozitivni signali. Međutim, Brisel i dalje ne otvara karte kada je reč o konkretnim datumima. BRISEL je snažno posvećen članstvu Srbije u EU i radiće zajedno… »
Za ulazak Srbije u EU važno jačanje ove dve države!
Pravda 05.07.2017
Mora li Srbija pred vratima Brisela da čeka do 2025. godine, kao što skeptici predviđaju, ili bismo i mi mogli da prođemo kao, recimo, Slovačka koja je "brzinski" ušla u Evropsku uniju ili Bugarska i Rumunija, čiji je ulazak bio oročen. U pravo… »
Dve godine i dve zemlje biće ključne za ulazak Srbije u EU
Vesti online 05.07.2017
Mora li Srbija pred vratima Brisela da čeka do 2025. godine, kao što skeptici predviđaju, ili bismo i mi mogli da prođemo kao, recimo, Slovačka koja je "brzinski" ušla u Evropsku uniju ili Bugarska i Rumunija, čiji je ulazak bio oročen? U pravo… »
Vesti dana »
Objavljen prvi primer srpske NVO kojoj je Tramp ukinuo pare od USAID-a: Evo za šta su dobili milion i po evra
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 3 satajoš 1 povezana