Povezane vesti

Jovanović: Ne može nam se skinuti odgovornost za Srebrenicu

Jovanović: Ne može nam se skinuti odgovornost za Srebrenicu

Danas 11.07.2017
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović i ove godine je prisustvovao obeležavanju godišnjice genocida u Srebrenici. Jovanović je u Potočarima istakao kako je problem „nespremnost vlasti da nakon 22 godine kaže ono što mora… »
Jovanović: U Srebrenici se desio genocid, zato sam tu

Jovanović: U Srebrenici se desio genocid, zato sam tu

N1 Info 11.07.2017
U Srebrenici se desio genocid i nema tog suda koji umesto nas može poneti deo odgovornosti, rekao je predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović na obeležavanju 22. godišnjice zločina u Srebrenici. Dodao je da je to razlog zbog kog je… »
Čeda u Srebrenici: To je bio genocid, zato sam tu

Čeda u Srebrenici: To je bio genocid, zato sam tu

Mondo 11.07.2017
Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da je u Srebrenici tokom proteklog rata izvršen "genocid". Foto: Printscreen/YouTube On kaže da nema tog suda koji svojom presudom može skinuti odgovornost, teret i… »
Jovanović u Potočarima: Nakon 22 godine, Vlada Srbije nespremna da kaže ono što mora

Jovanović u Potočarima: Nakon 22 godine, Vlada Srbije nespremna da kaže ono što mora

Blic 11.07.2017
Predsednik LDP Čedomir Jovanović i ove godine prisustvuje obeležavanju godišnjice genocida u Srebrenici, a u izjavi koju je dao po dolasku u Potočare iznova je kritikovao aktuelnu vlast u Srbiji i Republici Srpskoj. Istakao je kako je problem… »

Vesti dana »