Povezane vesti
Pokazala je prstom putinu i on je zatvorio vrata! Misteriozna žena u crvenom komanduje ruskom predsedniku?! (video)
Pravda 13.07.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin odmara na severu svoje zemlje i sudeći po snimcima na odmor nije otišao sam. Društvo mu pravi misteriozna dama u crvenom. Na snimku televizije Zvezda vidi se trenutak kada je Putin parkirao svoj mercedes ML ispred… »
Pokazala je prstom putinu i on je zatvorio vrata! Misteriozna žena u crvenom komanduje ruskom predsedniku?! (video)
Pravda 13.07.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin odmara na severu svoje zemlje i sudeći po snimcima na odmor nije otišao sam. Društvo mu pravi misteriozna dama u crvenom. Na snimku televizije Zvezda vidi se trenutak kada je Putin parkirao svoj mercedes ML ispred… »
Misteriozna dama u crvenom: Da li je to Putin slučajno pokazao ženu o kojoj danas bruji ceo svet (video)
Blic 13.07.2017
Opa! Misteriozna osoba u Putinovom mercedesu video
Mondo 13.07.2017
U javnosti se pojavio snimak na kojem je Vladimir Putin skoro pokazao svoju misterioznu partnerku. Bar tako navode pojedini mediji. Foto: Screenshot/Youtube Snimak je nastao na severu Rusije gde je Putin otišao na odmor. Na njemu se može videti kako… »
VIDEO: Da li je to Putin otkrio svetu da ima novu devojku?
Vesti online 13.07.2017
Da li to Vladimir Putin ima novu devojku? Naime, internetom kruži snimak na kome je ruski predsednik otvorio vrata automobila nepoznatoj dami u crvenom, a onda ih je odmah i zatvorio. Vladimir Putin may have just revealed his new girlfriend to the world… »
Vesti dana »
VIDEO Nova avionska nesreća u Americi: Eksplodirao u vazduhu i srušio se u Filadelfiji, 6 osoba poginulo
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
B92.sport skener: Janis odlično spremio derbi - Petrušev i Bolomboj ga odlučili
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
Hamas oslobodio dva od tri taoca, Iran upozorio Vašington na posledice mogućeg napada na nuklearni program
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
"Međedović je zvezda u usponu, tek ćemo ga gledati": Kakve reči o Srbinu, Federer ovo nikad nije naučio
Mondo pre 34 minutajoš 8 povezanih