Povezane vesti
Čović: Odnosi sa susedima treba da budu mnogo bolji
RTS 16.07.2017
Predsednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsedništva Dragan Čović izjavio je da je siguran da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti jedan od prvih koji će zvanično posetiti Bosnu i Hercegovinu. Dragan Čović navodi da sa Crnom Gorom ne postoje otvorena… »
RTV 16.07.2017
SARAJEVO - Odnosi sa susedima treba da budu mnogo bolji od onih tokom poslednjih godinu - godinu i po dana, a siguran sam da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti jedan od prvih koji će zvanično posetiti BiH, izjavio je danas predsednik HDZ-a BiH i… »
BK TV 16.07.2017
Odnosi sa susedima treba da budu mnogo bolji od onih tokom poslednjih godinu - godinu i po dana, a siguran sam da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti jedan od prvih koji će zvanično posetiti BiH, izjavio je danas predsednik HDZ-a BiH i hrvatski… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 75 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana

"Poveravaju mi se za momke": Ćerke Saše Matića su dugonoge lepotice, a pevač puca od ponosa: "Supruga ih je vaspitala"
Blic pre 4 minutajoš 19 povezanih

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih