Povezane vesti
Sestra ubijene žene: Da policija nije zaustavila monstruma, tragedija bi bila još veća
Blic 19.07.2017
Jezivo je pomisliti gde bi se monstrum koji mi je ubio sestru i sestrića zaustavio da ga nisu savladali komunalci. Možda bi krenuo na Majinog drugog sina Stefana, možda i na mene. Ovako za “Blic” priča Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević (38), koju… »
Šokantna preporuka Centra za socijalni rad: Monstrum im pretio, a oni savetovali da dete dobija vikendom, praznicima i za…
Blic 19.07.2017
"Nikolić je rigidan, niže tolerancije na frustraciju, a komunikacija s njim u više navrata bila je tenziona", stajalo je u dopisu Centra za socijalni rad u trenutku kada su predlagali da se viđanje oca monstruma sa malim Mihailom proširi na više dana?! U… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Preminuo Den Tana: Nekadašnji predsednik FK „Crvena zvezda“, fudbaler i glumac
Nedeljnik pre 53 minutajoš 39 povezanih

Protestna kolona u Valjevu stigla do zgrade policijske uprave
Radio sto plus pre 7 minutajoš 22 povezane

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 1 satjoš 102 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane