Povezane vesti
Bi-Bi-Si: U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu
Večernje novosti 24.07.2017
Britanska mreža Bi-Bi-Si objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Britanska mreža Bi-Bi-Si objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini… »
BBC:U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu
Studio B 24.07.2017
Britanska mreža BBC objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Navodi se da su nakon rata na Balkanu 90-tih godina, vlasti počele da razdvajaju studente… »
Bi-Bi-Si: Učenici u Jajcu ne žele podele po etničkom principu
RTS 24.07.2017
Britanski javni servis objavio je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Bi-Bi-Si navodi da su posle rata na Balkanu 90-tih godina, vlasti počele da razdvajaju… »
BBC: objavio priču o učenicima iz Jajca koji se bore protiv etničkih podela: "Mi nismo podeljeni grad, mi smo homogeno mesto"…
Blic 24.07.2017
Nikolas Rimas, učenik iz Jajca koji se bori protiv vladinih planova koji žele etnički podeliti njegovu školu, objavio je BBC. Students in #Jajce#Bosniahttps://t.co/G6ac8KumF7#education— Ebba Lekvall (@EbbaLekvall) 24. јул 2017. Nakon rata na Balkanu… »
Vesti dana »

Dačić: Petoro uhapšenih u večerašnjim protestima, postojala namera da se zapale prostorije SNS-a
RTS pre 24 satajoš 72 povezane

Tramp: Putin prihvatio bezbednosne garancije; Zelenski: Razgovaraćemo i o teritorijalnim pitanjima
RTS pre 39 minutajoš 111 povezana

Šok u sinsnatiju: Karlos Alkaraz je šampion, Janik Siner predao nakon 23 minuta igre! Nenad lalatović nakon ostavke: „Najmanje je moja krivica“
Hot sport pre 1 satjoš 27 povezanih

Aleksić pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Pravda pre 5 satijoš 34 povezane

Talentovana srpska teniserka ispala u kvalifikacijama za US open!
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih