Povezane vesti

Bi-Bi-Si: U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu

Bi-Bi-Si: U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu

Večernje novosti 24.07.2017
Britanska mreža Bi-Bi-Si objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Britanska mreža Bi-Bi-Si objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini… »
BBC:U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu

BBC:U Jajcu učenici ne žele podele po etničkom principu

Studio B 24.07.2017
Britanska mreža BBC objavila je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Navodi se da su nakon rata na Balkanu 90-tih godina, vlasti počele da razdvajaju studente… »
Bi-Bi-Si: Učenici u Jajcu ne žele podele po etničkom principu

Bi-Bi-Si: Učenici u Jajcu ne žele podele po etničkom principu

RTS 24.07.2017
Britanski javni servis objavio je reportažu o Jajcu, gradu u Bosni i Hercegovini, u kojem se učenici bore protiv vladinih planova kojima žele etnički da podele škole. Bi-Bi-Si navodi da su posle rata na Balkanu 90-tih godina, vlasti počele da razdvajaju… »
BBC: objavio priču o učenicima iz Jajca koji se bore protiv etničkih podela: "Mi nismo podeljeni grad, mi smo homogeno mesto"…

BBC: objavio priču o učenicima iz Jajca koji se bore protiv etničkih podela: "Mi nismo podeljeni grad, mi smo homogeno mesto"…

Blic 24.07.2017
Nikolas Rimas, učenik iz Jajca koji se bori protiv vladinih planova koji žele etnički podeliti njegovu školu, objavio je BBC. Students in #Jajce#Bosniahttps://t.co/G6ac8KumF7#education— Ebba Lekvall (@EbbaLekvall) 24. јул 2017. Nakon rata na Balkanu… »

Vesti dana »