Povezane vesti
EU ne razmatra sankcije za Dodika
Alo 28.07.2017
Iz Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini, za portal "Klix.ba" potvrđeno je da EU aktivno ne razmatra uvođenje bilo kakvih sankcija predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Mediji poslednjih dana spekulišu kako EU razmatra uvođenje sankcija… »
EU ne razmatra uvođenje sankcija Dodiku
RTS 28.07.2017
Iz Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini potvrđeno je za portal "Kliks" da EU aktivno ne razmatra uvođenje bilo kakvih sankcija predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Mediji poslednjih dana spekulišu kako EU razmatra uvođenje sankcija… »
EU ne razmatra uvođenje sankcija Dodiku
RTV 28.07.2017
BANJA LUKA - Iz Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini, za portal "Klix.ba" potvrđeno je da EU aktivno ne razmatra uvođenje bilo kakvih sankcija predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Mediji poslednjih dana spekulišu kako EU razmatra… »
Delegacija EU u bih: Ne planira se uvođenje sankcija za Milorada Dodika
Kurir 28.07.2017
Iz Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini, za portal "Klix.ba" potvrđeno je da EU aktivno ne razmatra uvođenje bilo kakvih sankcija predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Mediji poslednjih dana spekulišu kako EU razmatra uvođenje sankcija… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 59 minutajoš 66 povezanih

„Delije“ kipte od besa: Kakav je ovo kriminal od 107 poena, trebaće nam tonu živaca!
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih

Ubedljiva većina podržala deklaraciju UN o stvaranju države Palestine: Rusija i Srbija za, SAD protiv
Sputnik pre 2 satajoš 22 povezane

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 3 satajoš 29 povezanih