Povezane vesti

Čistka u Beloj kući: Jedan je već otišao, ko je sledeći?

Čistka u Beloj kući: Jedan je već otišao, ko je sledeći?

Vesti online 29.07.2017
Američki predsednik Donald Tramp smenio je Rajnsa Pribusa sa mesta šefa kabineta Bele kuće i na tu funkciju postavio Džona Kelija. Keli je do sada bio na poziciji ministra unutrašnjih poslova. "Drago mi je što mogu da vas obavestim da sam upravo… »
Tramp smenio šefa kabineta Bele kuće Rajnsa Pribusa

Tramp smenio šefa kabineta Bele kuće Rajnsa Pribusa

Nova ekonomija 29.07.2017
Američki predsednik Donald Tramp smenio je šefa kabineta Bele kuće Rajnsa Pribusa i umesto njega imenovao ministra unutrašnjih poslova, generala Džona Kelija. Tramp je odluku objavio na Tviteru nakon što je njegov novi direktor komunikacija Entoni… »
Tramp je smenio još jednog saradnika i na njegovo mesto doveo svog čoveka za posebne zadatke

Tramp je smenio još jednog saradnika i na njegovo mesto doveo svog čoveka za posebne zadatke

Blic 29.07.2017
Novi šef kabineta Bele kuće Džon Keli je penzionisani general Marinskog korupsa SAD, koji je 45 godina proveo u uniformi, posle čega je postao ministar unutrašnjih poslova u administraciji predsednika SAD Donalda Trampa. Kelija (67) prati reputacija… »
Tramp smenio šefa kabineta Bele kuće

Tramp smenio šefa kabineta Bele kuće

Danas 29.07.2017
Američki predsednik Donald Tramp smenio je šefa kabineta Bele kuće Rajnsa Pribusa i umesto njega imenovao ministra unutrašnjih poslova, generala Džona Kelija. Tramp je odluku objavio na Tviteru nakon što je njegov novi direktor komunikacija Entoni… »
Seča u beloj kući: Tramp otpustio još jednog od svojih najbližih ljudi

Seča u beloj kući: Tramp otpustio još jednog od svojih najbližih ljudi

Blic 28.07.2017
Američki predsednik Donald Tramp smenio je Rajnsa Pribusa sa mesta šefa kabineta Bele kuće i na tu funkciju postavio Džona Kelija, dosadašnjeg ministra unutrašnjih poslova. "Drago mi je što mogu da vas obavesti da sam upravo imenovao… »

Vesti dana »