Povezane vesti
Saslušana majka Luke Bojovića: Dokazi u fotoaparatu
Vesti online 30.07.2017
"Nisam planirala da bilo koga ubijem, a kamoli Ratka Koljenšića. Pored njegove kuće sam slučajno prošla jer smo išli na proslavu kod rođaka. Morali smo da prođemo tim putem i ja sam rekla Matiji da mi pokaže kuću čoveka koji mi je ubio sina"… »
Sve za decu: Ovo su majke koje su zbog opasnih sinova stale sa one strane zakona
Blic 30.07.2017
Majke se pridružuju deci, mahom sinovima, u kriminalu najčešće da bi ih zaštitile i, ako treba, preuzele krivicu. Poslednju među uhapšenim gospođama, Anđelku Bojović (66), majku Luke Bojovića, crnogorska policija sumnjiči za planiranje ubistva… »
Slučaj bojovići: Oružje nađeno i u vikendicama
Blic 29.07.2017
U vikendicama Anđelke Bojović (66), majke Luke Bojovića, i Matije Bojovića (35), Lukinog brata od strica, koji su uhapšeni u sredu uveče u Nikšiću u blizini kuće Ratka Koljenšića, crnogorska policija našla je municiju. Iako se u prvom trenutku… »
Vesti dana »

UŽIVO Veliki broj ljudi ispred policijske stanice u Nišu: Građani traže puštanje privedenog studenta, Nišlije zasule gradonačelnika jajima i ispolivale vodom
Nova pre 15 minutajoš 15 povezanih

Novak Đoković napisao poruku na kameri, poslao emotivni poslednji pozdrav nastradalom Vukašinu
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane

Buka ispred MUP na Novom Beogradu, zborovi građana u više gradova (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih

Novosađani odaju poštu vukašinu Šetnja u tišini od kampusa Univerziteta do Železničke stanice
Dnevnik pre 4 satijoš 38 povezanih

Panatinaikos savladao fenjeraša Albu, Barselona bolja od Žalgirisa
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 60 povezanih