Poginule majka i ćerka u teškom udesu kod Sjenice

Majka i ćerka (5) stradale pred svojom kućom(video)

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
U teškoj saobraćajnoj nesreći na Pešterskoj visoravni život izgubile dve osobe, a tri povređene. Poginule Edina Šabaredžović (33) i njena ćerkica Saida (5)
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jujutros dogodila na regionalnom putu Sjenica - Karajukića Bunari, kod mesta Buđevo, život su izgubile Edina Šabaredžović (33) i njena petogodišnja ćerkica Saida Šabaredžović iz sela Dolići... »

Poginule majka i ćerka u teškom udesu kod Sjenice

Mondo subota, 12. avgust 2017.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su majka (33) i njena petogodišnja ćerka, dok je otac devojčice teško povređen.
Foto: Tanjug/Edib Tahirović Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se desila oko sedam sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se "folksvagen šaran" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo... »

U udesu kod Sjenice poginule majka i ćerka

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: U udesu kod Sjenice poginule majka i ćerka
SJENICA - Dve osobe su jutros poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.
U automobilu su bile još tri osobe, od kojih je jedna teže povređena, a dve lakše. Automobil "volksvagen šaran", nemačkih registarskih oznaka, sleteo je sa puta oko sedam sati. Mediji su preneli da su u stravičnoj nesreći kod... »

Stravična nesreća kod Sjenice: Poginule majka (33) i petogodišnja ćerka

Blic subota, 12. avgust 2017.
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina S. (33) i njena petogodišnja ćerkica S.S., saznaje "Blic".
Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko sedam sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se "folksvagen šaran" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa kolovoza. U... »

Automobil sleteo s puta kod Sjenice, dve osobe poginule

RTS subota, 12. avgust 2017.
RTS: Automobil sleteo s puta kod Sjenice, dve osobe poginule
Dve osobe su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta.
U automobilu su bile još tri osobe, od kojih je jedna teže povređena, a dve lakše, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Automobil "volksvagen šaran", nemačkih registarskih oznaka, sleteo je sa puta oko sedam sati. Mediji su preneli... »

Porodica na radu u Nemačkoj stradala kod Sjenice

Novi magazin subota, 12. avgust 2017.
Dve osobe poginule su, dok su tri povređene u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada je automobil nemačkih registracija sleteo sa puta, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.
Među povređenima jedna osoba zadobila je teške povrede. Mediji navode da su u nesreći, koja se odogodila jutros oko sedam sati, poginule majka (33) i petogodišnja ćerka, a da se u automobilu nalazila petočlana porodica. Otac koji... »

Automobil sleteo s puta, poginule majka i petogodišnja ćerka

Radio 021 subota, 12. avgust 2017.
Majka i ćerka poginule su u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta.
Otac i dvoje dece su povređeni. Folksvagen nemačkih registarskih oznaka u kojem se nalazila petočlana porodica sleteo je sa puta oko sedam sati, iz za sada nepoznatih razloga. Poginule su majka (33) i petogodišnja ćerka, otac... »

Sjenica zavijena u crno: Stravična automobilska nesreća - poginule majka i ćerka!

Pravda subota, 12. avgust 2017.
SJENICA - Dve osobe su jutros poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.
U automobilu su bile još tri osobe, od kojih je jedna teže povređena, a dve lakše. Automobil „folksvagen šaran”, nemačkih registarskih oznaka, sleteo je sa puta oko sedam sati. Mediji su preneli da su u stravičnoj nesreći kod... »

Užasan sudar kod Sjenice: Majka i ćerkica (5) poginule na mestu

Kurir subota, 12. avgust 2017.
SJENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7 sati kod Sjenice, poginule su majka (33) i njena petogodišnja ćerkica. Nesreća se, prema prvim informacijama, dogodila jutros oko 7 kada je "VW šaran" nemačkih tablica sleteo s puta. U automobilu je bila petočlana porodica, muž... »

Majka i ćerkica (5) poginule na kućnom pragu: Zla sudbina, vraćali se s mora na Pešter, stradali na 10 km od kuće

Kurir subota, 12. avgust 2017.
UŽICE/SJENICA - U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se, jutros oko 7 časova, dogodila nadomak Sjenice poginule su majka (33) i njena petogodišnja ćerkica. Kako Kurir saznaje, reč je o članovima porodice Šabaredžović, koja ima kuću na Pešteru. U automobilu - folksvagen šaranu nemačkih tablica -... »

Majka i ćerka poginule u udesu kod Sjenice

Politika subota, 12. avgust 2017.
Dve osobe su jutros poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. U automobilu su bile još tri osobe, od kojih je jedna teže povređena, a dve lakše. Automobil „folksvagen šaran”, nemačkih registarskih oznaka,... »

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice

Dnevnik subota, 12. avgust 2017.
BEOGRAD: Dve osobe su jutros poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice, kada se automobil prevrnuo nakon što je sleteo sa puta, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.
U automobilu su bile još tri osobe, od kojih je jedna teže povređena, a dve lakše.Automobil "volksvagen šaran", nemačkih registarskih oznaka, sleteo je sa puta oko sedam sati. Mediji su preneli da su u stravičnoj nesreći kod... »

U nesreći kod Sjenice poginule majka i ćerka

Danas subota, 12. avgust 2017.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su tridesettrogodišnja E.S. i njena petogodišnja ćerka, piše Blic. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko 7 sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se "folksvagen" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada... »

Majka i ćerka poginule u nesreći kod Sjenice

Vesti online subota, 12. avgust 2017.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina S. (33) i njena petogodišnja ćerkica, javlja Blic.
Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko 7 sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se "folksvagen" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa kolovoza. U automobilu... »

Sleteli s puta kod Sjenice, poginuli majka i dete

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: Sleteli s puta kod Sjenice, poginuli majka i dete
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginule su E. S. (33) i njena petogodišnja ćerkica S.S., saznaje "Blic".
Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko 7 h na putu kod Sjenice, kada se automobil nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa kolovoza. U automobilu se nalazila... »

Strašna nesreća kod Sjenice! Poginule majka i ćerka

Press subota, 12. avgust 2017.
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina S. (33) i njena petogodišnja ćerkica S.S.
Foto: Pixabay Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo oko 7 sati ujutru na putu kod Sjenice, kada ee "folksvagen šaran" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa... »

Hladno i kišovito

Dnevnik  pre 2 sata  još 2 povezane

Izdat evropski nalog za hapšenje Ivice Todorića

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

Horor u masačusetsku: Dva pitbula usmrtila dečaka (7)

Blic  pre 6 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 24. oktobar

B92  pre 5 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.