Na jesen istrage zbog krađa beba iz porodilišta?

Nestalo oko 10 000 beba: Na jesen počinju istrage povodom krađa dece iz porodilišta

Kurir nedelja, 13. avgust 2017.
Prvi članovi buduće mešovite vladine komisije koja će se baviti slučajevima nestalih beba već su delegirani, a predložilo ih je Ministarstvo zdravlja. U Udruženju “Za istinu i pravdu o bebama” očekuju da će i ostali resori imenovati svoje predstavnike posle godišnjih odmora i da će komisija... »

Na jesen istrage zbog krađa beba iz porodilišta?

Radio 021 nedelja, 13. avgust 2017.
Prvi članovi buduće mešovite vladine komisije koja će se baviti slučajevima nestalih beba već su delegirani, a predložilo ih je Ministarstvo zdravlja.
U Udruženju "Za istinu i pravdu o bebama" očekuju da će i ostali resori imenovati svoje predstavnike posle godišnjih odmora i da će komisija startovati od jeseni, pišu Novosti. Na inicijativu Udruženja, a u dogovoru sa... »

Istrage o bebama počinju na jesen?

Večernje novosti nedelja, 13. avgust 2017.
Ministarstva počela da delegiraju članove u mešovitu komisiju za nestale mališane. Roditelji partneri u istraživanju sudbine svoje dece
PRVI članovi buduće mešovite vladine komisije koja će se baviti slučajevima nestalih beba već su delegirani, a predložilo ih je Ministarstvo zdravlja. U Udruženju “Za istinu i pravdu o bebama” očekuju da će i ostali resori... »
©2017 Netmark d.o.o.