Povezane vesti

Stojković: "Tu sam da pucate prvo u mene ako nešto ne valja"

Stojković: "Tu sam da pucate prvo u mene ako nešto ne valja"

Sportske.net 15.08.2017
Hrabro je Vladimir Stojković najavio povratak u Partizan i želju da preuzme odgovornost. Partizan je dobio svoje možda najveće pojačanje u ovom prelaznom roku - prvi golman reprezentacije Vladimir Stojković ponovo je član crno-belih, sa kojima je… »
Stojković predstavljen u Humskoj posle parafiranja jednogodišnjeg ugovora: Vratio sam se kući

Stojković predstavljen u Humskoj posle parafiranja jednogodišnjeg ugovora: Vratio sam se kući

Večernje novosti 15.08.2017
Sad se osećam kao da sam tu od početka, kada sam prvi put dolazio bilo je bombastično, ali da se ne vraćamo na te surove teme – rekao je iskusni golman. PARTIZAN i Vladimir Stojković ponovo su zajedno najmanje u narednih godinu dana, na koliko je… »
Stojković opet crno-beli: Partizan kao porodica, odužiću se na terenu

Stojković opet crno-beli: Partizan kao porodica, odužiću se na terenu

Dnevnik 15.08.2017
BEOGRAD: Prvi golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković vratio se danas u Partizan posle tri i po godine i na zvaničnoj promociji u Humskoj poručio da se oseća kao da nikad nije ni odlazio. Stojković među crno-bele stiže na… »
Stojković samouveren: Tu sam da prvo pucate u mene

Stojković samouveren: Tu sam da prvo pucate u mene

Mozzart sport 15.08.2017
“Znam koja su očekivanja i uhvatio sam se toga“, kaže povratnik na Partizanovu gol liniju. Vladimir Stojković i treći put u srpskom fudbalu, drugi put u Partizanu! Golman koga su navijači crno-belih obožavali, a protivnici mrzeli, vratio se u… »
Novi golman partizana: Stojković: Vratio sam se u porodicu, pucajte u mene ako nešto krene loše

Novi golman partizana: Stojković: Vratio sam se u porodicu, pucajte u mene ako nešto krene loše

Sportal blic 15.08.2017
Reprezentativni golman Srbije Vladimir Stojković potpisao je jednogodišnji ugovor i verovatno će već u četvrtak ponovo debitovati za Partizan. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Ponovo u Partizanu: Vladimir Stojković Samo 24 sata nakon što… »

Vesti dana »