Povezane vesti
Srpska neće biti na taj način ponižena: Dodik ne da srpsku kasarnu u Han Pijesku!
Pravda 18.08.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je da je odluka Ustavnog suda BiH da vojni objekat Veliki Žep u Han Pijesku u Srpskoj treba uknjižiti na ime BiH, nesprovodiva i da je Srpska neće sprovoditi. - Mi nećemo dovesti do toga da Republika… »
Dodik: Nećemo dovesti do toga da Srpska na ovaj način bude ponižena
Blic 18.08.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je da je odluka Ustavnog suda BiH da vojni objekat Veliki Žep u Han Pijesku u Srpskoj treba uknjižiti na ime BiH, nesprovodiva i da je Srpska neće sprovoditi. - Mi nećemo dovesti do toga da Republika… »
Dodik: RS neće sprovoditi odluku Ustavnog suda
Slobodna Evropa 18.08.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je odluka Ustavnog suda BiH da vojni objekat Veliki Žep u Han Pesku u Srpskoj treba uknjižiti na ime BiH, nesprovodiva i da Srpska to neće učiniti. "Mi nećemo dovesti do toga da Republika Srpska… »
Dodik prijeti referendumom o NATO-u
Sandžak press 18.08.2017
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik najavio je u četvrtak mogućnost referenduma o NATO-u, nakon što je Sjevernoatlanski savez podržao odluku Ustavnog suda BiH da vojni objekat “Veliki Žep”u Han-Pijesku bude uknjižen na BiH… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana