Повезане вести
Опозиција у Крагујевцу тражи оставку Николића
Ритам града Кг 22.08.2017
Одборничка група Заједно за Шумадију позвала је градоначелника Радомира Николића да поднесе оставку и распише локалне изборе у Крагујевцу, „након потпуног дебакла актуелног градског одбора СНС у Крагујевцу на изборима за Савете… »
Урошевић: Николић се кандидовао сам против себе и изгубио
ИнфоКГ 22.08.2017
На изборима за чланове Савета грађана месних заједница у Крагујевцу градоначелник Радомир Николић се кандидовао сам против себе и изгубио због слабе излазности бирача, сматра председник Градског одбора Српског покрета обнове… »
Опозиција у Крагујевцу тражи локалне изборе
Блиц 21.08.2017
Одборничка група Заједно за Шумадију позвала је данас градоначелника Крагујевца Радомира Николића да поднесе оставку и распише локалне изборе у том граду, због "потпуног дебакла" актуелног градског одбора Српске напредне странке… »
Траже оставку Радомира Николића и нове изборе
Данас 21.08.2017
Заједно за Шумадију позвао је градоначелника Крагујевца Радомира Николића да поднесе оставку и распише локалне изборе, јер су грађани на изборима за савете месних заједница недвосмислено показали да више нема подршку ни три одсто… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро