Povezane vesti
Brat i sestrica ostali da leže na putu, vozač vikao "ubio sam decu"!
Alo 24.08.2017
Vozač je prešao u suprotnu traku i automobilom udario brata i sestru na biciklima. Dečak (12) je preminuo, a devojčica (8) je lakše povređena. Čim je video šta je uradio, vozač je psihički "pukao". Malena Maja (8) ostala je da leži odmah na… »
Ljudi, ubio sam decu: Posle tragedije u Hrvatskoj vozač unezvereno zapomagao!
Kurir 24.08.2017
Malena Maja (8) ostala je da leži na ivičnjaku, a njen brat (12) ležao je nekoliko metara dalje od nje, na pesku van puta. Šokirani vozač samo je zapomagao. Počeo je da lupa po vratima prve kuće koju je ugledao i viče: “Ubio sam decu, ubio sam… »
Tragedija potresla celo selo: Autom naleteo na decu, dečak (12) stradao na mestu, devojčica (8) povređena
BK TV 24.08.2017
Ovo je prestrašna tragedija za porodicu. Dečak (12) poginuo je, a devojčica (8) je povređena kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na njih dok su vozili bicikle. Nesreća se dogodila kod mesta Slivno, nedaleko Imotskog u Hrvatskoj, a… »
Vesti dana »

Niški studenti pešače do Beograda, stigli u Svilajnac - petnaest minuta tišine i protesti u više gradova
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane

Napao dvojicu učesnika skupa u Pionirskom parku! Mup: Priveden muškarac u Beogradu
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih