Povezane vesti

Francuski karakter Damjana Le Taleka: Dosadno mi je bez fudbala, obožavam da igram dva puta sedmično

Francuski karakter Damjana Le Taleka: Dosadno mi je bez fudbala, obožavam da igram dva puta sedmično

Mozzart sport 29.08.2017
„Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi“, poručuje štoper crveno-belih. Deset pobeda, dva remija i samo jedan poraz! To je učinak fudbalera Crvene zvezde od početka sezone započete još 28.juna duelom sa Florijanom. Više nego dobro… »
Damijan Le Talek: Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi

Damijan Le Talek: Možda sam i jedini koji se nije obradovao pauzi

Hot sport 29.08.2017
Nakon vrlo zgusnutog rasporeda, fudbaleri Crvene zvezde će imati priliku da odmore i napune baterije pred početak prvenstva i grupne faze Lige Evrope. Jedan od retkih koji se nije obradovao pauzi je Francuz Damijan Le Talek. -Obožavam da igram… »
Le Talek: Želim sa Zvezdom da igram Ligu Evrope

Le Talek: Želim sa Zvezdom da igram Ligu Evrope

Vesti online 29.08.2017
Ovog leta, i Damjan le Talek je bio na izlaznim vratima "Marakane" posle loše prošle sezone. Međutim, Francuz je vraćen na mesto štopera, ggde s enajbolje snalazi. Sa Vujadinom Savićem čini bedem ispred gola Borjana. Za razliku od ostalih, njemu ne… »
Sjajan primer - Zvezdin fudbaler se ne žali na umor, dosadno mu bez utakmica!

Sjajan primer - Zvezdin fudbaler se ne žali na umor, dosadno mu bez utakmica!

Sportske.net 29.08.2017
Dok su mnogi jedva dočekali prvenstvenu pauzu, to kod njega nije slučaj. Ranije vezista, a u poslednje vreme standardni štoper Crvene zvezde Damijan Le Talek u izjavi za klupski sajt priznao je da jedva čeka nastavak šampionata, kao i nastupe u Ligi… »

Vesti dana »