Povezane vesti
Maksimović: Izvinite zbog isključenja, ostavio sam saigrače na cedilu
Sportski žurnal 06.09.2017
Reprezentativac Nikola Maksimović isključen je u 68. minutu, zbog čega se izvinio saigračima, ali i celoj Srbiji. "Žao mi je što sam ostavio igrače na cedilu u poslednjih 20 minuta. Tokom cele utakmice govorili smo da ćemo biti svi za jednoga, jedan za… »
Pocrveneli štoper: Maksimović: Morao sam da napravim faul, ali nije bio za isključenje
Sportal blic 06.09.2017
Srpski fudbaler Nikola Maksimović tvrdi da nije zaslužio isključenje u Dablinu, ali je dodao da je morao da napravi faul u 68. minutu koji je sudija Čakir "pretvorio" u crveni karton. - Sigurno nije bio faul za crveni karton. Da to nisam uradio, igrač bi… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih

Evo koliko novca su Novak Đoković i Olga Danilović zaradili učešćem na US Openu, propustili čitavo bogatstvo
Telegraf pre 16 minutajoš 38 povezanih

Protesti u Srbiji: Skupovi demonstranata završeni bez incidenata
Euronews pre 15 minutajoš 53 povezane

Pregovori o Ukrajini: Putinov predlog sastanka u Moskvi, bezbednosne garancije i diplomatska faza sukoba
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 337 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
Novi magazin pre 3 satajoš 38 povezanih