Povezane vesti
Maksimović: Izvinite zbog isključenja, ostavio sam saigrače na cedilu
Sportski žurnal 06.09.2017
Reprezentativac Nikola Maksimović isključen je u 68. minutu, zbog čega se izvinio saigračima, ali i celoj Srbiji. "Žao mi je što sam ostavio igrače na cedilu u poslednjih 20 minuta. Tokom cele utakmice govorili smo da ćemo biti svi za jednoga… »
Pocrveneli štoper: Maksimović: Morao sam da napravim faul, ali nije bio za isključenje
Sportal blic 06.09.2017
Srpski fudbaler Nikola Maksimović tvrdi da nije zaslužio isključenje u Dablinu, ali je dodao da je morao da napravi faul u 68. minutu koji je sudija Čakir "pretvorio" u crveni karton. - Sigurno nije bio faul za crveni karton. Da to nisam uradio… »
Vesti dana »
Uživo vatra progutala više od 2.000 objekata Nastavlja se katastrofa u Los Anđelesu, oglasila se šefica vatrogasaca: "Ovo se desilo prvi put u istoriji..." (foto, video)
Blic pre 42 minutajoš 76 povezanih
Vučević: Predlog Vlade - dva povećanja plate ove godine za prosvetare; Oglasili se i sindikati
Sputnik pre 4 satijoš 37 povezanih
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme, a izdato i upozorenje zbog opasne pojave
Blic pre 42 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo: Osumnjičeni za napad na studente FDU na saslušanju negirali krivicu
Insajder pre 6 satijoš 24 povezane