Povezane vesti

Sahranjeni nastradali pripadnici Vojske Ispraćaj uz plotune i "Tamo daleko"

Sahranjeni nastradali pripadnici Vojske Ispraćaj uz plotune i "Tamo daleko"

Večernje novosti 08.09.2017
Rodbina i prijatelji se oprostili od vojnika Vladana Jovanovića i Srđana Stevanovića. Nepregledne kolone na Tijabarskom groblju u Pirotu i Bučiću kod Merošine. UZ vojne počasti, zvuke pesama “Marš na Drinu” i “Tamo daleko” i plotune, u… »
Beli golubovi preleću preko humke dok vojni orkestar svira "Tamo daleko": Sahranjen mlađi vodnik Srđan Stevanović, koji je…

Beli golubovi preleću preko humke dok vojni orkestar svira "Tamo daleko": Sahranjen mlađi vodnik Srđan Stevanović, koji je…

Press 08.09.2017
- Sine moj, što sam dočekao da ti stavljam poklopac na sanduk - samo toliko je imao snage da kaže Srđanov otac Vlastimir. Foto: Telegraf.rs Srđan Stevanović (43), mlađi vodnik, sahranjen je danas u rodnom selu Bučić u Merošini, uz zvuke pesme… »
Uz zvuke muzike i jato belih golubova: Sahranjeni vojnici koje je usmrtio šleper na autoputu

Uz zvuke muzike i jato belih golubova: Sahranjeni vojnici koje je usmrtio šleper na autoputu

Blic 08.09.2017
Uz vojne počasti danas su sahranjeni mlađi vodnik Srđan Stevanović (43) i kapetan Treće brigade vojne policije Vladan Jovanović (32), koji su u sredu, 6. septembra poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kada je na… »
Stravična nesreća! Poginula dva vojnika: Šleper ih pokosio, Srđan preživeo Libiju, poginuo ispred kuće!

Stravična nesreća! Poginula dva vojnika: Šleper ih pokosio, Srđan preživeo Libiju, poginuo ispred kuće!

Kurir 08.09.2017
BEOGRAD/NIŠ - Srđan Stevanović (43) iz Bučića kod Prokuplja i kapetan Vladan Jovanović (32) iz Pirota, obojica pripadnici Trećeg bataljona vojne policije, poginuli su kada je na auto-putu kod Draževca, u blizini Aleksinca, kamion s prikolicom… »
Pogibija pripadnika Vojske Iz Libana stigao živ, a stradao pred kućom

Pogibija pripadnika Vojske Iz Libana stigao živ, a stradao pred kućom

Večernje novosti 08.09.2017
Mlađi vodnik Vojske Srbije Srđan Stevanović nastradao je u sredu veče kod Aleksinca, kada je na njega i Vladana Jovanovićanaleteo šleper. Dragica Stevanović: Izgubila sam sina na 20 kilometara od Prokuplja. UZ najveće vojne počasti u petak će na… »

Vesti dana »