Povezane vesti

Boško zove Vuka i Radulovića

Večernje novosti ponedeljak, 11. septembar 2017.
Dveri žele "patriotski" savez u kojem bi bilo mesta za Jeremića i "Dosta je bilo. "DJB: Prvo treba predstaviti programe, a onda pričati o koalicijama
DVERI su krenule u formiranje širokog, kako kažu, opozicionog patriotskog bloka u kojem bi voleli da vide i Vuka Jeremića i Sašu Radulovića. Lider Dveri Boško Obradović kaže, za "Novosti", da su oni već postali "stožer za... »

Dveri traže od REM-a da ukine Pinku nacionalnu frekvenciju (VIDEO)

Beta ponedeljak, 11. septembar 2017.
Predstavnici Srpskog pokreta Dveri danas su sa protesta ispred zgrade televizije Pink, zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da ukine nacionalnu frekvenciju tom mediju jer kako su naveli, vlasnik Pinka Željko Mitrović "zloupotrebljava" frekvenciju za obračune sa političkim... »

Dveri protiv rijalitija i nacionalne frekvencije za Pink

RTV ponedeljak, 11. septembar 2017.
RTV: Dveri protiv rijalitija i nacionalne frekvencije za Pink
BEOGRAD - Srpski pokret Dveri organizovao je danas potpisivanje peticije za zabranu rijaliti programa u Srbiji, a pre svega, kako je rekao lider tog pokreta Boško Obradović, rijaliti programa "Zadruga" TV Pinka.
Obradović je ispred zgrade Pink TV, gde je organizovano potpisivanje peticije, novinarima rekao da smatra da televiziju Pink treba zabraniti, a od REM-a očekuje da toj medijskoj kući oduzme nacionalnu frekvenciju. "Pink je... »

Dveri traže od REM-a da ukine Pinku nacionalnu frekvenciju

Novi magazin ponedeljak, 11. septembar 2017.
Predstavnici Srpskog pokreta Dveri danas su sa protesta ispred zgrade televizije Pink, zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da ukine nacionalnu frekvenciju tom mediju jer kako su naveli, vlasnik Pinka Željko Mitrović "zloupotrebljava" frekvenciju za obračune sa političkim neistomišljenicima.
Predsednik Dveri Boško Obradović zatražio je od REM-a da ukine nacionalnu frekvenciju televiziji Pink jer kako je naveo, promoviše rijaliti programe kojima se poništavaju kulturne, moralne i ostale tradicionalne vrednosti.... »

Lider Dveri: Mi smo stožer za opoziciju

B92 ponedeljak, 11. septembar 2017.
B92: Lider Dveri: Mi smo stožer za opoziciju
Beograd -- Lider Dveri kaže da su oni već postali stožer za okupljanje opozicije i da su otvoreni za razgovor sa strankom Vuka Jeremića i pokretom "Dosta je bilo".
"U njemu se već nalaze 'Zdrava Srbija' Milana Stamatovića, Udruženi sindikati Srbije 'Sloga' i brojni radnički štrajkački odbori širom Srbije. Otvoreni smo za razgovor sa Jeremićevom strankom i Pokretom 'Dosta je bilo'", rekao je... »
©2017 Netmark d.o.o.