Advokatski pripravnik ubijen na kućnom pragu

Advokatski pripravnik ubijen na kućnom pragu

Politika sreda, 13. septembar 2017.
U Nemanju Stojanovića iz Jagodine ispaljeno više više hitaca iz vatrenog oružja
Nemanja Stojanović (27), advokatski pripravnik iz Jagodine, ubijen je u sredu ujutru oko 2.45 časova ispred zgrade u Ulici braće Dirak broj 35 u kojoj je živeo. Na njega je, kako je za „Politiku” rečeno u Višem javnom tužilaštvu... »

Advokati Srbije obustavljaju rad u petak zbog ubistva kolege

Politika sreda, 13. septembar 2017.
Advokatska komora Srbije pozvala je danas sve advokate na jednodnevni protest - obustavom rada u petak 15. septembra, na dan sahrane advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića (25) koji je prošle noći ubijen u Jagodini ispred svoje kuće. U saopštenju AKS se precizira da je Upravni odbor AKS danas... »

Egzekucija u Jagodini Četiri hica u mladog advokata (foto)

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
U Jagodini jutros ubijen Nemanja Stojanović (26), sin jednog od najpoznatijih pravnika u pomoravlju. Ubica ga sačekao ispred zgrade u kojoj živi i pucao mu u grudi i glavu
ADVOKATSKI pripravnik Nemanja Stojanović (26) iz Jagodine ubijen je u klasičnoj sačekuši ispred ulaza u zgradu u kojoj je stanovao u Ulici braće Dirak jutrOS oko 2.45. Ubica je sinu jednog od najpoznatijeg jagodinskog advokata... »

Advokati u petak obustavljaju rad zbog ubistva kolege

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD: Advokatska komora Srbije pozvala je danas sve advokate na jednodnevni protest - obustavom rada u petak 15. septembra, na dan sahrane advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića (25) koji je prošle noći ubijen u Jagodini ispred svoje kuće.
U saopštenju AKS se precizira da je Upravni odbor AKS danas je održao hitnu sednicu i uputio preporuku svim advokatskim komorama u svom sastavu za organizovanjem jednodnevnog protesta. Advokatura Srbije organizovanjem protesta sa... »

Advokati Srbije obustavljaju rad u petak zbog ubistva kolege

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Advokati Srbije obustavljaju rad u petak zbog ubistva kolege
Advokatska komora Srbije pozvala je sve advokate na jednodnevni protest - obustavu rada u petak 15. septembra, na dan sahrane advokatskog pripravnika Nemanje Stojanovića koji je prošle noći ubijen u Jagodini ispred svoje kuće.
U saopštenju AKS se precizira da je Upravni odbor AKS održao je hitnu sednicu i uputio preporuku svim advokatskim komorama u svom sastavu za organizovanjem jednodnevnog protesta. "Advokatura Srbije organizovanjem protesta sa... »

Ubijen advokat u Jagodini

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Ubijen advokat u Jagodini
JAGODINA - Mladi jagodinski advokat N.S. (26) ubijen je jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao, javljaju beogradski mediji.
Mladog advokata ubica je sačekao ispred ulaza i u njega ispalio više hitaca iz pištolja, naveo je tv Pink. Navodi se i da je on sin poznatog advokata. Advokati Srbije obustavljaju rad u petak zbog ubistva kolege Advokatska komora... »

Jagodina: Zaseda ispred zgrade, ubijen sin advokata

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Jagodina: Zaseda ispred zgrade, ubijen sin advokata
Jagodina -- U Jagodini je ubijen N. S. ispred zgrade u kojoj je živeo, izjavio je agenciji Beta portparol Višeg javnog tužilaštva u Jagodini Nenad Necić.
On je ubijen u 2.45 sa četiri hica iz pištolja. Policija i dežurni tužilac su obavili uviđaj, a motivi i izvršioci još nisu poznati. Policiju je o slučaju obavestio stanar zgrade koji je čuo pucnje. Kako agencija Beta saznaje,... »

Ubistvo u Jagodini Mladi advokat upucan ispred zgrade

Press sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat N. S. ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao.
Foto: Telegraf Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović ubijen je noćas oko 3 sata ispred svoje zgrade u Jagodini. Kako Alo saznaje, nepoznati napadač je upucao Stojanovića na ulazu u zgradu gde je advokat stanovao. Inače,... »

Sačekuša u Jagodini: Mladi advokat upucan ispred zgrade

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je rano jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao.
Nemanja je sin poznatog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića i za sada se još ne zna šta bi mogao biti motiv ubistva. Mladog Stojanovića ubica je sačekao ispred ulaza i u njega ispalio više hitaca iz pištolja. Kako... »

Ubistvo u Jagodini: Mladi advokat upucan ispred zgrade u kojoj je stanovao

Kurir sreda, 13. septembar 2017.
JAGODINA - Mladi jagodinski advokat Nemanja S. ubijen je rano jutros, oko tri sata, ispred zgrade u kojoj je stanovao. Nemanja je sin poznatog jagodinskog advokata. Na njega je pucano iz vatrenog oružja. (Kurir.rs/Blic/G.J./Foto: Dragan Kadić)... »

Mediji: Ubijen advokat u Jagodini

Dnevnik sreda, 13. septembar 2017.
JAGODINA : Mladi jagodinski advokat N.S. (26) ubijen je jutros oko tri sata ispred zgrade u kojoj je stanovao, javljaju beogradski mediji.
Mladog advokata ubica je sačekao ispred ulaza i u njega ispalio više hitaca iz pištolja, naveo je tv Pink. Navodi se i da je on sin poznatog... »
©2017 Netmark d.o.o.