Skot: Laž da neko tera Srbiju u NATO

Skot: Laž da neko tera Srbiju u NATO

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Skot: Laž da neko tera Srbiju u NATO
Beograd -- Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio danas da je laž da neko pritiska Srbiju da uđe u NATO.
Prema njegovim rečima, NATO ima politiku "otvorenih vrata" za sve države koje žele da mu se priključe, ali da poštuje odluku Srbije o vojnoj neutralnosti. Skot je izrazio podršku SAD evropskom putu Srbije, ali i dodao da je EU... »

Američki ambasador: Laž je da neko tera Srbiju u NATO

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio danas da je laž da neko pritiska Srbiju da uđe u NATO.
Prema njegovim rečima, NATO ima politiku "otvorenih vrata" za sve države koje žele da mu se priključe, ali da poštuje odluku Srbije o vojnoj neutralnosti. Skot je izrazio podršku SAD evropskom putu Srbije, ali i dodao da je EU... »

Skot: Nema pritiska da Srbija uđe u NATO

RTV sreda, 13. septembar 2017.
RTV: Skot: Nema pritiska da Srbija uđe u NATO
BEOGRAD - Ambsador SAD u Srbiji Kajl Skot rekao je danas da vojna neutralnost ne znači da se može ćutati pred kršenjem međunarodnog prava i zajedničkih vrednosti, kao i da Srbija ne mora da se odupre pritisku da uđe u NATO, jer taj pritisak ne postoji.
On je, na konferenciji "Zapadna bezbednosna arhitektura i Srbija - izazovi i dileme", ukazao i da se Srbija odlučila da bude vojno neutralna, dodajući da to prihvataju SAD i NATO. Skot je ocenio i da neutralnost znači da se ne... »

Skot: Niko Srbiju ne tera u NATO, ali...

Mondo sreda, 13. septembar 2017.
Ambsador SAD u Srbiji Kajl Skot rekao je danas da vojna neutralnost ne znači da se može ćutati pred kršenjem međunarodnog prava i zajedničkih vrednosti, kao i da Srbija ne mora da se odupre pritisku da uđe u NATO, jer tog pritiska nema.
Foto: tanjug/ dragan kujundzic/ bk On je, na konferenciji „Zapadna bezbednosna arhitektura i Srbija - izazovi i dileme“, ukazao i da se Srbija odlučila da bude vojno neutralna, dodajući da to prihvataju SAD i NATO. Skot je ocenio... »

Skat: Ja sam pogrešna adresa za pitanje o unutrašnjem dijalogu o Kosovu

Nova ekonomija sreda, 13. septembar 2017.
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat rekao je u Beogradu da je unutrašnji dijalog o Kosovu koji je najavljen u Srbiji "dobar korak" ali da je to "unutrašnje pitanje Srbije". "To pitanje se postavlja na pogrešnu adresu. Koliko ja razumem predsednik (Srbije Aleksandar) Vučič je otvorio unutrašnji... »

Scott: Niko ne tera Srbiju u NATO

SEEbiz sreda, 13. septembar 2017.
BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Kyle Scott izjavio je danas u Beogradu da je laž da neko pritiska Srbiju da uđe u NATO.
Prema njegovim rečima, NATO ima politiku "otvorenih vrata" za sve države koje žele da mu se priključe, ali da poštuje odluku Srbije o vojnoj neutralnosti. Scott je izrazio podršku SAD evropskom putu Srbije, ali i dodao da je EU... »

Skot: Unutrašnji dijalog je odličan potez; Niko ne tera Srbiju u NATO

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat ocenio je danas da je inciranje unutrašnjeg dijaloga odličan potez, jer je važno da svi segmenti društva izraze svoje mišljenje o najbitnijim temama zemlje.
Skat je, u izjavi novinarima, nakon izlaganja na konferenciji „Zapadna bezbednosna arhitektura i Srbija– izazovi i dileme“, rekao da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio početak unutrašnjeg dijaloga u... »

Skot: Niko ne tera Srbiju u NATO

Beta sreda, 13. septembar 2017.
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas u Beogradu da je laž da neko pritiska Srbiju da udje u NATO. Prema njegovim rečima, NATO ima politiku "otvorenih vrata" za sve države koje žele da mu se priključe, ali da poštuje odluku Srbije o vojnoj neutralnosti. Skot je izrazio podršku SAD... »

Skot: Unutrašnji dijalog odličan potez

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Skot: Unutrašnji dijalog odličan potez
Svi segmenti društva treba da se izjasne o najvažnijim problemima zemlje, a u tome su spoljna politika i odnosi sa Kosovom veoma bitni, smatra ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot ocenio je da je inciranje unutrašnjeg dijaloga odličan potez, jer je važno da svi segmenti društva izraze svoje mišljenje o najbitnijim temama zemlje. Skot je, u izjavi novinarima, nakon izlaganja... »

Skot: Dijalog o Kosovu? To je unutrašnje pitanje

B92 sreda, 13. septembar 2017.
B92: Skot: Dijalog o Kosovu? To je unutrašnje pitanje
Beograd -- Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot rekao je danas u Beogradu da je unutrašnji dijalog o Kosovu koji je najavljen u Srbiji "dobar korak".
"To pitanje se postavlja na pogrešnu adresu. Koliko ja razumem predsednik (Srbije Aleksandar) Vučič je otvorio unutrašnji dijalog, a ja sam diplomata", rekao je Skot. Odgovarajući na pitanja novinara posle obraćanja učesnicima... »
©2017 Netmark d.o.o.