Povezane vesti

Posle bošine ostavke: Dva su kadnidata za selektora Crne Gore

Hot sport pre 12 dana
Crna Gora je napravila istorijski uspeh plasmanom u osminu finala Evropskog prvenstva, ali je selektor Bogdan Tanjević odlučio i da završi trenersku karijeru. Popularni Boša je ‘sokolove’ vodio u kvalifikacijama i na Eurobasketu, ali je odlučio da se posle poraza od Letonije povuče. Ne samo sa... »

Tanjević napustio klupu Crne Gore i završio karijeru

Politika pre 12 dana
PODGORICA - Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i završio bogatu karijeru. Tanjević (70) se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog poraza od Letonije (100:68), potvrdio je Košarkaški savez... »

Tanjević završio karijeru

Mozzart sport pre 12 dana
On je jugoslovensku selekciju predvodio do srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 1981, sa Italijom je osvojio kontinentalno zlato 1999, a sa Turskom srebro na Svetskom prvenstvu 2010. godine
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i završio bogatu karijeru. Tanjević (70) povukao se nakon eliminacije u osmini finala Evrobasketa i... »

Bogdan Tanjević završio karijeru

B92 pre 12 dana
B92: Bogdan Tanjević završio karijeru
Dosadašnji selektor Crne Gore Bogdan Tanjević povukao se sa mesta selektora crnogorskog nacionalnog tima.
On je odlučio da završi profesionalnu trenersku karijeru, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore. "Košarkaški savez Crne Gore izražava veliku zahvalnost proslavljenom stručnjaku Tanjeviću koji je kao veliki trener proslavio našu... »

Bogdan Tanjević završio trenersku karijeru

Al Jazeera pre 12 dana
Tanjević je završio i selektorski angažman nakon što je vodio reprezentacije Jugoslavije, Italije, Turske i Crne Gore.
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podnio je ostavku na mjesto izbornika Crne Gore nakon Europskog prvenstva u košarci i time završio bogatu karijeru, potvrdio je Košarkaški savez Crne Gore. Tanjević (70) povukao se... »

Kraj karijere: Tanjević napustio klupu Crne Gore i - košarku

Blic sport pre 12 dana
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i time zvanično okončao karijeru.
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Bogdan Tanjević Tanjević se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog poraza od Letonije (100:68), potvrdio je Košarkaški savez Crne Gore. "Košarkaški savez Crne Gore izražava... »

Bogdan Tanjević završio trenersku karijeru

Telegraf pre 12 dana
Evropsko prvenstvo je bilo poslednje takmičenje na kojem je Tanjević vodio neku ekipu
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i završio bogatu karijeru. Tanjević (70) se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog... »

Tanjević napustio klupu Crne Gore i završio karijeru

Dnevnik pre 12 dana
PODGORICA: Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i završio bogatu karijeru.
Tanjević (70) se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog poraza od Letonije (100:68), potvrdio je Košarkaški savez Crne Gore. On je dve godine proveo na klupi crnogorskog tima i završio svoj četvrti selektorski... »

Hvala za sve: Bogdan Tanjević napušta trenerski posao

Hot sport pre 12 dana
Proslavljeni košarkaški trener Bogdan Tanjević napustio je klupu reprezentacije Crne Gore, ali je odlučio i da završi trenersku karijeru. Bogdan je ‘sokolove’ vodio na Eurobasketu, ali je odlučio da se posle poraza od Letonije povuče. Ne samo sa klupe Crne Gore, već uopšte iz trenerskog posla.... »

Tanjević i Crna Gora - kraj!

Mondo pre 12 dana
Trofejni stručnjak Bogdan Tanjević nije više selektor Crne Gore
Foto: MN Press Trofejni stručnjak Bogdan Tanjević nije više selektor reprezetacije Crne Gore, saopšteno je iz Košarkašog saveza Crne Gore. Navodi se da je Tanjević odlučio da se povuče sa te funkcije i da završava profesionalnu... »

Tanjević napustio klupu Crne Gore i završio karijeru

Večernje novosti pre 12 dana
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva i završio bogatu karijeru. Tanjević (70) se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog... »

Tanjević nije više selektor Crne Gore, završio karijeru

Beta pre 12 dana
Dosadašnji selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Bogdan Tanjević doneo je odluku da se povuče sa te funkcije i da završi profesionalnu trenersku karijeru, saopštio je danas Košarkaški savez Crne Gore. "Košarkaški savez Crne Gore izražava veliku zahvalnost proslavljenom stručnjaku Tanjeviću... »

Kraj sjajne karijere: Tanjević nije više selektor Crne Gore

Sportski žurnal pre 12 dana
Iskusni košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević podneo je ostavku na mesto selektora selekcije Crne Gore posle Evropskog prvenstva. Tanjević se povukao nakon eliminacije u osmini finala EP i ubedljivog poraza od Letonije (100:68), potvrdio je Košarkaški savez Crne Gore.
Košarkaški savez Crne Gore saopštio je da je dosadašnji selektor A tima Bogdan Tanjević doneo odluku da se povuče sa pozicije selektora i da istovremeno završava sa trenerskom karijerom. - Posebnu zahvalnost dugujemo mu za... »

Podgorica: Tanjević dao ostavku na mjesto selektora košarkaša

Slobodna Evropa pre 12 dana
Trofejni stručnjak Bogdan Tanjević nije više selektor reprezetacije Crne Gore, saopšteno je iz Košarkašog saveza Crne Gore. Navodi se da je Tanjević odlučio da se povlače sa te funkcije i završi profesionalnu trenersku karijeru. "Košarkaški savez Crne Gore izražava veliku zahvalnost proslavljenom... »

Ode Boša!

Sportske.net pre 12 dana
Bogdan Tanjević od danas zvanično nije trener Crne Gore.
Reprezentacija Crne Gore koja je poražena u osmini finala na ovom Evrobasketu od Letonije, što je značilo da će morati da pakuju kofere. Pretpostavljalo se da će Bogdan Tanjević, selektor ove reprezentacije na Evropskom prvenstvu, otići sa te funkcije, što se danas i... »

Tanjević podneo ostavku i objavio kraj karijere!

Vesti online pre 12 dana
Košarkaški savez Crne Gore saopštio je da je dosadašnji selektor A tima Bogdan Tanjević doneo odluku da se povuče sa pozicije selektora i da istovremeno završava sa trenerskom karijerom.
Čelnici Košarkaškog saveza Crne Gore izrazili su veliku zahvalnost proslavljenom stručnjaku Tanjeviću koji je kao veliki trener proslavio Crnu Goru. - Posebnu zahvalnost dugujemo mu za angažovanje u poslednje tri godine tokom... »

Zatvor za zapovjednika "Knindži"

Slobodna Evropa  pre 2 sata  još 25 povezanih

Mali: Verovatno ću podneti ostavku pre kraja mandata

Politika  pre 7 sati  još 12 povezanih

Poslanici nastavili raspravu o obrazovanju

RTS  pre 2 sata  još 23 povezane

Srpske odbojkašice na Belorusiju u četvrtfinalu

Mozzart sport  pre 1 sat  još 17 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.