Povezane vesti

Sudnica se sledila kada je Vojnović priznao: Da bi zaštitio porodicu krenuo sam redom da ubijam ljude

Sudnica se sledila kada je Vojnović priznao: Da bi zaštitio porodicu krenuo sam redom da ubijam ljude

Kurir 14.09.2017
Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavljeno je danas. Miloš Vojnović, koji se nagodio i priznao Vidakovićevo ubistvo u zamenu za 10,5 godina zatvora suočen je sa… »
Krenuo sam redom da ubijam: Jeziva ispovest na suđenju u Beogradu, koju gleda i sluša majka ubijenog sina!

Krenuo sam redom da ubijam: Jeziva ispovest na suđenju u Beogradu, koju gleda i sluša majka ubijenog sina!

Press 14.09.2017
Pratite dešavanja iz sudnice iz minuta u minut. Foto: Telegraf.rs Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića, kao i za ubistvo Miloša Vidakovića (29) nastavlja se danas. Dosad je ispitivan Miloš Vojnović, koji se nagodio… »
Nastavak suđenja za ubistvo Nikole Bojovića: Delibašić gađao Vojnovića olovkom

Nastavak suđenja za ubistvo Nikole Bojovića: Delibašić gađao Vojnovića olovkom

Večernje novosti 13.09.2017
Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića nastavljeno danas u beogradskom Specijalnom sudu uz razmenu teških reči i dobacivanja. NASTAVAK suđenja za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, aprila 2013. u Beogradu i Miloša Vidakovića tri… »

Vesti dana »