Повезане вести

Богољуб Карић осудио напад на новинарке Пинка: Жене, мајке, сестре се бране, а не ударају

Богољуб Карић осудио напад на новинарке Пинка: Жене, мајке, сестре се бране, а не ударају

Телеграф 17.09.2017
Држава мора што пре да заустави свако насиље над женама, јер је у традицији српског народа да бране и цене мајке, сестре, жене, ћерке, поручио је Богољуб Карић. Поводом напада на новинарке ТВ Пинк, током протеста Двери… »
Вучић: Силеџије неће бити будућност Србије

Вучић: Силеџије неће бити будућност Србије

Глас Западне Србије 17.09.2017
Силеџијско понашање не може да прође, силеџије не могу и неће бити будућност Србије, поручио је председник Србије Александар Вучић коментаришући јучерашњи напад на новинарке "ТВ Пинк" на протесту Двери. Вучић је рекао да је… »
Вучић: Посетио сам новинарке Пинка у болници

Вучић: Посетио сам новинарке Пинка у болници

Н1 Инфо 17.09.2017
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је посетио у болници новинарке ТВ Пинка које су повређене у суботу у инциденту током протеста Двери испред зграде те телевизије. Вучић је рекао у Лозници да је нападач новинарку… »
Вучић о насиљу над новинаркама: Гоца и Мара су дивне девојке, силеџија им нанео потрес мозга и напрснуће ребра

Вучић о насиљу над новинаркама: Гоца и Мара су дивне девојке, силеџија им нанео потрес мозга и напрснуће ребра

Телеграф 17.09.2017
- Вест ме је згрозила као човека и не могу да разумем што се траже оправдања и што неки негирају да се ишта десило - рекао је он. Председник Србије Александар Вучић потврдио је да је синоћ посетио нападнуте новинарке Пинк… »
Вучић посетио у Ургентном центру новинарке Пинка и пружио им подршку

Вучић посетио у Ургентном центру новинарке Пинка и пружио им подршку

Студио Б 17.09.2017
Председник Србије Александар Вучић посетио је синоч у Ургентном центру новинарке Пинка Гордану Узелац и Мару Драговић. Вучић је желео лично да се увери у каквом су стању претучене новинарке и да им пружи подршку уз обећење да… »

Вести дана »