Povezane vesti

Ovo su bile poslednje reči Zorice Krsmanović: Jelenina majka znala ko je ubica njene ćerke

Ovo su bile poslednje reči Zorice Krsmanović: Jelenina majka znala ko je ubica njene ćerke

Pravda 24.09.2017
Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je ubio ćerku. orica, ipak, nije saopštila ime krvnika, a ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine. Međutim… »
Poslednje reči Zorice Krsmanović otkrivaju Jeleninog ubicu: "Znam ko mi je ubio dete", rekla je i izdahnula

Poslednje reči Zorice Krsmanović otkrivaju Jeleninog ubicu: "Znam ko mi je ubio dete", rekla je i izdahnula

Telegraf 24.09.2017
- Ona nikada nije verovala Marjanovićima. Dok su svi drugi mislili da Jelena ima skladan brak, Zorica je znala pravu istinu. Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je… »
Venčanje u kući Marjanovića u Borči: Oženio se Zoranov brat

Venčanje u kući Marjanovića u Borči: Oženio se Zoranov brat

Telegraf 24.09.2017
On se u petak venčao u opštini, a crkveno venčanje planira, tek kada se situacija malo smiri. Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je umešan u ubistvo svoje supruge Jelenu Marjanović, u petak se… »

Vesti dana »