Povezane vesti
Konačno, istina! Luna otkrila da li će biti sa oženjenim Slobom, ako on to bude poželeo! (VIDEO)
Telegraf 24.09.2017
- Ja jesam osetila emocije sa njegove strane. Snimak koji je izašao gde sedimo na klupi i gledamo se govori više od hiljadu reči - rekla je Luna. Latino serija u kojoj glavne uloge imaju Sloba i Luna se nastavlja, a njihova romansa u rijalitiju "… »
Luna i Sloba sačekali da se ugase sva svetla, pa prekršili pravila: Evo šta su do jutra radili! (VIDEO)
Telegraf 24.09.2017
Blogerka i pevač očigledno ne mogu jedno bez drugog, bar kada je komunikacija u pitanju. Posle skandala koji je izbio kada su Anabela Atijas i Kristina Kija Kockar ušle u Zadrugu, Luna Đogani i Sloba Radanović držali su se na distanci. JESTE, SRAMOTA ME… »
Jeste, sramota me je! Luna javno rekla šta misli o prezimenu Đogani (video)
Telegraf 24.09.2017
Mlada blogerka, isprovocirana od strane Smilje, rekla je nešto o čemu do sada u javnosti nije govorila. Luna Đogani jedna je od najistaknutijih učesnika Zadruge od samog početka, naročito otkad se zbližila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u kog je… »
Vesti dana »

Zbog vrućina danas na snazi narandžasti i crveni meteoalarm
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 16 povezanih

Putin i Tramp na Aljasci: Nema dogovora, ali postignut je napredak
Biznis.rs pre 21 minutajoš 10 povezanih

Melanija uputila lično pismo Putinu! Predao mu ga je Tramp tokom sastanka: Evo šta je tražila od ruskog lidera
Blic pre 21 minutajoš 12 povezanih