Povezane vesti

Konačno, istina! Luna otkrila da li će biti sa oženjenim Slobom, ako on to bude poželeo! (VIDEO)

Konačno, istina! Luna otkrila da li će biti sa oženjenim Slobom, ako on to bude poželeo! (VIDEO)

Telegraf 24.09.2017
- Ja jesam osetila emocije sa njegove strane. Snimak koji je izašao gde sedimo na klupi i gledamo se govori više od hiljadu reči - rekla je Luna. Latino serija u kojoj glavne uloge imaju Sloba i Luna se nastavlja, a njihova romansa u rijalitiju "… »
Luna i Sloba sačekali da se ugase sva svetla, pa prekršili pravila: Evo šta su do jutra radili! (VIDEO)

Luna i Sloba sačekali da se ugase sva svetla, pa prekršili pravila: Evo šta su do jutra radili! (VIDEO)

Telegraf 24.09.2017
Blogerka i pevač očigledno ne mogu jedno bez drugog, bar kada je komunikacija u pitanju. Posle skandala koji je izbio kada su Anabela Atijas i Kristina Kija Kockar ušle u Zadrugu, Luna Đogani i Sloba Radanović držali su se na distanci. JESTE, SRAMOTA ME… »
Jeste, sramota me je! Luna javno rekla šta misli o prezimenu Đogani (video)

Jeste, sramota me je! Luna javno rekla šta misli o prezimenu Đogani (video)

Telegraf 24.09.2017
Mlada blogerka, isprovocirana od strane Smilje, rekla je nešto o čemu do sada u javnosti nije govorila. Luna Đogani jedna je od najistaknutijih učesnika Zadruge od samog početka, naročito otkad se zbližila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u kog je… »

Vesti dana »