Povezane vesti
Rekao mi je da me voli, a ispala sam jadnica! Luna se napila, pa u suzama ispričala sve o njoj i Slobi! (video)
Press 28.09.2017
Nakon pitanja novinara, Luna je popila koju više, pa se zatvorila u toalet i ispričala pravu istinu. Foto: Printscreen Situacija između Lune Đogani i Slobe Radanovića samo što ne eksplodira, a u nemogućnosti da bude sa njim Luna malo po malo… »
Ispala sam jadnica, hoću kod mame! Luna Đogani u suzama lupala po wc-u zbog slobe! (VIDEO)
Večernje novosti 28.09.2017
Ne mogu! Hoću kući! Ne mogu više, da pričam priču, koju niko neće da čuje! Ne mogu! Biće ovako zauvek. Moram tu da sedim i da pričam neku priču koja nije istinita. - kroz suze je pričala Luna. Luna Đogani, još lakše iskazuje svoje emocije… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 49 minutajoš 22 povezane
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 56 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Lojalisti su naše značajno krilo, jačaju jer ne mogu više da trpe laži opozicije
NIN pre 3 satajoš 16 povezanih