Povezane vesti
Rekla da ide kod tetke, koja ne postoji
Alo 02.10.2017
Mateja Amadori, 17- godišnjakinja iz Legrada nestala je 29. septembra i policija je još traži. Mateju je poslednji put videla drugarica u petak na subotu, oko 3 ujutro, a srele su se u Orinocu u Koprivnici. - Ne znam šta bih vam rekao, u šoku smo… »
Mateji (17) se od subote gubi svaki trag: Rekla da ide kod tetke, koja ne postoji (foto)
Telegraf 02.10.2017
Mateja Amadori, 17- godišnjakinja iz Legrada nestala je 29. septembra i policija je još traži. Moja mama je nestala 1999. godine, od tada je nisam videla. Mislim da ju je otac ubio i zakopao... Jeziva priča lepe Marijane NAJEŽILA Srbiju! Mateju je… »
Vesti dana »
Ministarka Slavica Đukić Dejanović napustila javnu raspravu u Nišu: Studenti ušli u Skupštinu grada (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 41 povezana
„Javni prevoz u Beogradu od Nove godine biće besplatan“: Najnovije obećanje gradonačelnika Aleksandra Šapića
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 10 satijoš 6 povezanih
Zašto je baš Kirilov bio meta? Ubijen je u šokantnoj operaciji usred Moskve, a evo šta je sve govorio o Ukrajini i Americi
Nova pre 2 satajoš 22 povezane