Povezane vesti
U cik zore! Bivši muž Goce Tržan i Miljana se ljubili, pa nastavili akciju u krevetu!
Press 03.10.2017
Ivan Marinković i Miljana Kulić prepustili su se strastima u gluvo doba noći. Foto: Printscreen Iako je u proteklom periodu bio najviše koncentrisan na bivšu suprugu Gocu Tržan, o kojoj je danonoćno pričao iznosivši prljav veš iz njihovog braka, Ivan… »
Zašto se čudiš, rekao sam ti da batališ politiku! Budi pametniji ubuduće...
Mozzart sport 03.10.2017
Lekcija Serhia Ramosa reprezentativnom kolegi iz Barselone... Kapiten fudbalske reprezentacije Španije i Real Madrida - Serhio Ramos, izjavio je danas da ga nisu iznenadili zvižduci koje je na treningu dobio Ðerar Pike nakon što se defanzivac Barselone… »
Ramosu nije jasno što se Pike čudi...
Mondo 03.10.2017
"Svakako ćemo Pikeu pružiti podršku kao tim, ali moram da priznam da me nije iznenadilo to što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati", izjavio je Ramos, U španskoj reprezentaciji, iako je prva i igra najbolji fudbal u Grupi… »
Ramos udario na saigrača iz reprezentacije
Vesti online 03.10.2017
Španija vri, Katalonija u paklu! Sve se to odražava i na fudbal i reprezentaciju "crvene furije". Zaratili su stari neprijatelji Serhio Ramos i Đerar Pike. - Već sam mu rekao da mu nije pametno što se meša u sve to, a onda se čudi zašto mu zvižde… »
Vesti dana »

Vučić: Skupovi protiv blokada naredne subote u 100 gradova i opština
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, izrečena mu zabrana prilaska 48 sati
Hello pre 59 minutajoš 22 povezane

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: osveženje sa svežom vazdušnom masom i novo naoblačenje noću
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 33 povezane

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 40 povezanih