Povezane vesti

U cik zore! Bivši muž Goce Tržan i Miljana se ljubili, pa nastavili akciju u krevetu!

U cik zore! Bivši muž Goce Tržan i Miljana se ljubili, pa nastavili akciju u krevetu!

Press 03.10.2017
Ivan Marinković i Miljana Kulić prepustili su se strastima u gluvo doba noći. Foto: Printscreen Iako je u proteklom periodu bio najviše koncentrisan na bivšu suprugu Gocu Tržan, o kojoj je danonoćno pričao iznosivši prljav veš iz njihovog braka… »
Zašto se čudiš, rekao sam ti da batališ politiku! Budi pametniji ubuduće...

Zašto se čudiš, rekao sam ti da batališ politiku! Budi pametniji ubuduće...

Mozzart sport 03.10.2017
Lekcija Serhia Ramosa reprezentativnom kolegi iz Barselone... Kapiten fudbalske reprezentacije Španije i Real Madrida - Serhio Ramos, izjavio je danas da ga nisu iznenadili zvižduci koje je na treningu dobio Ðerar Pike nakon što se defanzivac… »
Ramosu nije jasno što se Pike čudi...

Ramosu nije jasno što se Pike čudi...

Mondo 03.10.2017
"Svakako ćemo Pikeu pružiti podršku kao tim, ali moram da priznam da me nije iznenadilo to što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati", izjavio je Ramos, U španskoj reprezentaciji, iako je prva i igra najbolji fudbal u… »
Ramos udario na saigrača iz reprezentacije

Ramos udario na saigrača iz reprezentacije

Vesti online 03.10.2017
Španija vri, Katalonija u paklu! Sve se to odražava i na fudbal i reprezentaciju "crvene furije". Zaratili su stari neprijatelji Serhio Ramos i Đerar Pike. - Već sam mu rekao da mu nije pametno što se meša u sve to, a onda se čudi zašto mu… »

Vesti dana »