Povezane vesti
Novi napadi na Polanskog: "Silovao me je kada sam imala 15 godina, ali zbog ovoga sam ćutala 45 godina"
Blic 04.10.2017
Švajcarska policija potvrdila je da istražuje nove optužbe za silovanje protiv Romana Polanskog. Poslednja u nizu koja tvrdi da je bila žrtva kontroverznog reditelja je nemačka glumica Renata Langer (61). Prema njenim rečima, Polanski je silovao… »
Nova optužba za silovanje protiv Romana Polanskog
Novi magazin 04.10.2017
Jedna Nemica je optužila poznatog filmskog režisera Romana Polanskog da ju je silovao u švajcarsom odmaralištu Gštadu pre 45 godina, kad je bila tinejdžerka, saopštile su švajcarske vlasti. Policija i tužilaštvo švajcarskog grada Sent Galena… »
Još jedna optužba za silovanje protiv Romana Polanskog
Radio 021 04.10.2017
Jedna Nemica je optužila poznatog filmskog režisera Romana Polanskog da ju je silovao u švajcarskom odmaralištu Gštadu pre 45 godina, kad je bila tinejdžerka, saopštile su švajcarske vlasti. Policija i tužilaštvo švajcarskog grada Sent Galena… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Tužilac Međunarodnog krivičnog suda pozvao sve zemlje da sarađuju u hapšenju Netanjahua, Galanta i Deifa
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane