Povezane vesti

Zvezda ostaje bez najvažnijeg igrača: Rekao sam već, ne želim da ostanem u Srbiji (foto)

Zvezda ostaje bez najvažnijeg igrača: Rekao sam već, ne želim da ostanem u Srbiji (foto)

Hot sport 04.10.2017
Crvena zvezda je u ovoj sezoni pokazala da ima dovoljno kvaliteta za visoke domete, ali bi crveno-beli uskoro mogli da ostanu bez „duše“ tima. Naime, u intervjuu koji je Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde za holandski „ Voetbalzone„… »
Donald surovo iskren: "Nije mi cilj da ostanem u Srbiji"

Donald surovo iskren: "Nije mi cilj da ostanem u Srbiji"

Sportske.net 04.10.2017
Teško je dati sigurnu procenu ali se na osnovu poslednjih izjava Mičela Donalda može nagovestiti da rastanak sa Zvezdom nije daleko. Vezni fudbaler Crvene zvezde koji je na startu sezone postao prvi stranac koji je poneo kapitensku traku kluba iz… »
Zvezdin kapiten: Ne želim da ostanem u Srbiji, ali...

Zvezdin kapiten: Ne želim da ostanem u Srbiji, ali...

Vesti online 04.10.2017
Posle očajne prošle sezone, Crvena zvezda igra iznad svih očekivanja pod komandom Vladana Milojevića. Pogotovo je napravljen podvig u Evropi, pa ni proleće u Ligi Evrope nije daleko. Svetle trenutke karijere ima i kapiten crveno-belih Mičel Donald… »
Donald: Već sam rekao da ne želim da ostanem u Srbiji

Donald: Već sam rekao da ne želim da ostanem u Srbiji

Mozzart sport 04.10.2017
„Ali trenutak za odlazak mora da bude pravi“, poručuje Holanđanin. Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald nije siguran da li će ostati u Crvenoj zvezdi i po završetku ove sezone kada mu ističe ugovor sa crveno-belima. Odlični Holanđanin je od… »

Vesti dana »