Povezane vesti
Počele tople probe, grejanje kreće u ponedeljak
NoviSad.com 06.10.2017
Novi Sad - Danas su počele tople probe, a grejna sezona u Novom Sadu počeće u ponedeljak, 9. oktobra, bez povećanja cene grejanja. To je dogovoreno na današnjem sastanku predstavnika Grada i "Novosadske toplane", zbog niskih temperatura. Grejanje bi… »
U ponedeljak počinje grejna sezona u Novom Sadu
Dnevnik 06.10.2017
NOVI SAD: U ponedeljak, 9. oktobra počinje grejna sezona u Novom Sadu, najavio je danas direktor JKP „Novosadska toplan“ Dobrosav Arsović, koji je pritom zamolio Novosađane za strplljene tokom naredna tri dana dok traju tople probe. Uoči početka… »
Toplana spremna za sezonu, cena grejanja nepromenjena
RTV 06.10.2017
NOVI SAD - Uoči počеtka grеjnе sеzonе u Novom Sadu gradonačеlnik Miloš Vučеvić obišao jе Toplotni izvor ''Zapad'', a tom prilikom prеdstavljеni su najvažniji rеzultati rada JKP ''Novosadska toplana'' na modеrnizaciji tеhničkog… »
"Toplana" spremno dočekuje novu grejnu sezonu (FOTO)
Moj Novi Sad 06.10.2017
Uoči početka grejne sezone, gradonačelnik Novog Sada obišao je Toplotni izvor ''Zapad'', a tom prilikom predstavljeni su najvažniji rezultati rada JKP ''Novosadska toplana'' na modernizaciji tehničkog sistema i rekonstrukciji vrelovodne mreže u… »
Vesti dana »
Završena i treća blokada suda u Novom Sadu, poziv da Srbija stane sutra u 11.52
Beta pre 46 minutajoš 186 povezanih
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 35 minutajoš 50 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 35 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 2 satajoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih