Povezane vesti
Pao i poljubac: Sloba se pojavio pred Lunom u gaćama, a mnogi se pitaju gde je to njena ruka završila (VIDEO)
Telegraf 08.10.2017
Sloba Radanović i Luna Đogani postali su baš prisni. Sloba Radanović i Luna Đogani ne kriju da su zaljubljeni jedni u drugo, a svoje emocije pokazuju na svakom koraku. Ovog puta, u kuhinji. Sloba se pojavio pred Lunom samo u gaćama, počeo sa njom… »
On će se pokajati što je izdao ženu koja ga je uvek podržavala! Slobina prijateljica šokirana njegovom vezom sa Lunom
Telegraf 08.10.2017
- Daleko od toga da mislim loše o Luni, samo njega krivim. Gledam sad šta se dogodilo, ništa mi nije jasno - izjavila je Slobina prijateljica Maja Milošević. Pevačica Maja Milošević, koja se sa Slobom sprijateljila tokom "Pinkovih zvezda", kaže… »
Luna priznala Slobi da ju je prvi dečko fizički zlostavljao kada je imala 16 godina, ovako je Radanović reagovao! (VIDEO)
Telegraf 08.10.2017
- Od tada nijedan dečko nije povisio glas na mene, nikada, a kamoli nešto više - rekla je Luna. Dok su ručali, Sloba i Luna su pričali o nasilju nad ženama, i Luna je priznala da ju je, kada je imala 16 godina, prvi dečko fizički zlostavljao… »
Ipak se plaši Slobine žene! Luna u panici: "Joj, samo da Kija ne..."!
Telegraf 08.10.2017
Luna je tokom razgovora sa Anđelom Vešticom priznala čega se najviše plaši. Iako pred kamerama ponavlja da je ne grize savest zbog Slobine žene, Luna je noćas ipak priznala da se plaši Kije i šta bi ona mogla da uradi. Znaš kad mi je oprala… »
Znaš kad mi je oprala veš? Nikad! Za svaku sitnicu se iživljavala na meni! Sloba isprozivao suprugu i nju okrivio za razvod…
Telegraf 08.10.2017
- Ja sam bio taj koji ju je molio da se ne razilazimo, da ostane, a ona je forsirala - rekao je Sloba o Kiji. Posle burne večeri tokom koje je Sloba otkrio da će se razvesti od Kije, Luna i pevač su malo kasnije ogovarali Radanovićevu suprugu, a Sloba… »
Luna u emisiji uživo uputila poruku Slobinoj ženi koja će je baš zaboleti!
Telegraf 08.10.2017
Đoganijeva je imala šta da kaže. Novinari su u subotu uveče propitivali učesnike "Zadruge", a u centru pažnje bila je i Luna Đogani. Novinar portala Telegraf.rs pitao je Lunu šta, posle svega, ima da poruči Slobinoj zakonitoj ženi Kristini Kiji… »
Vesti dana »
"Ovaj slučaj će u narednom periodu biti zanimljiv za javnost" Oglasio se čačanski advokat posle hapšenja kriminalne grupe zbog šverca kokaina!
Kurir pre 50 minutajoš 43 povezane
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 10 satijoš 6 povezanih
Ovog mladića optužuju da je ubio ruskog generala! Tajna služba objavila snimak, ceo je u modricama (Video)
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane