Povezane vesti
Čokolada koja vam budi želju za seksom!
Press 09.10.2017
Prvog dana novembra u Srbiji je počela distribucija jednog potpuno novog,zanimljivog i intrigantnog proizvoda, Festals – čokolada za odrasle. Foto: Promo Ono što ovučokoladu razlikuje od svih ostalih na našem tržištu je njeno snažno… »
Ceca napokon progovorila o Anastasijinoj prvoj pesmi!
Svet plus 09.10.2017
Ceca napokon otkrila detalje o pevačkoj karijeri ćerke Anastasije. Nedavno se u javnosti pojavio snimak sa proslave frizera Stevana Radivojevića na kojoj je Anastasija zapevala i oduševila sve prisutne. Ona je odabrala hitove Ane Bekute, a Ceca je… »
Uskoro! (foto, video)
Mondo 09.10.2017
Ona ulazi u studio i predstaviće se kao pevačica brže nego što ste mislili! Anastasija Ražnatović uskoro će javnosti predstaviti svoju prvu pesmu, otkrila je njena majka Ceca. Svetlana Ražnatović gostovala je u emisiji "Premijera vikend… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 22 minutajoš 24 povezane

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih

Posledice dogovora SAD i Ukrajine neće se dopasti Rusiji: Na frontu je već došlo do promene
Telegraf pre 27 minutajoš 40 povezanih