Povezane vesti

Pobesnela Veštica umalo pretukla Minu, obezbeđenje uletelo u poslednji čas, a onda se vratila i pljunula je posred lica…

Pobesnela Veštica umalo pretukla Minu, obezbeđenje uletelo u poslednji čas, a onda se vratila i pljunula je posred lica…

Telegraf 13.10.2017
Anđela i Mina od sinoć su zvanično na ratnoj nozi. U Zadruzi je sinoć odigrana Igra istine, za stolom, a tokom iste su sevale varnice sa svih strana i na videlo su izašli mnogi problemi, a u jednom trenutku umalo je pala krv! Naime, Mina je u jednom… »
Gurao mi je prste u... Još jedna žena iz Holivuda progovorila o gadostima koje joj je radio Ben Aflek! (foto)

Gurao mi je prste u... Još jedna žena iz Holivuda progovorila o gadostima koje joj je radio Ben Aflek! (foto)

Telegraf 13.10.2017
Poznati holivudski glumac, prepoznatljiv po romantičnim ulogama krije mračnu tajnu svoje ličnosti. Nakon što je čitav Holivud potresla priča o slavnom producentu Harviju Vajnštajnu, koji je seksualnim ucenama uznemiravao neke dame iz svetkog šou… »
Đekson do detalja opisivao seks sa Anđelom, Miki ga posle jednog šok detalja prekinuo: "Ne moramo mi sve znati!" (VIDEO)

Đekson do detalja opisivao seks sa Anđelom, Miki ga posle jednog šok detalja prekinuo: "Ne moramo mi sve znati!" (VIDEO)

Telegraf 13.10.2017
Đerić se bez ustezanja zadrugarima pohvalio akcijama koje je imao sa Anđelom. Nemanja Đerić Đekson sinoć je otkrio sve detalje iz svog intimnog odnosa sa Anđelom Vešticom, i to Mikiju Đuričiću i Marko Janjuševiću Janjušu koji su ga pomno… »

Vesti dana »