Povezane vesti

Dodik: Nismo za saveze, pamtimo bombe

Dodik: Nismo za saveze, pamtimo bombe

Večernje novosti 20.10.2017
Predsednik RS o strateškom pravcu Srpske, a povodom usvajanja Deklaracije o neutralnosti. Ambasadorka SAD ponovo se umešala. REPUBLIKA Srpska želi da bude zajedno sa Srbijom u odluci o tome da li će srpski narod pripadati nekom savezu ili neće… »
Srbi više neće na Srbe

Srbi više neće na Srbe

Sputnik 20.10.2017
Republika Srpska želi da bude zajedno sa Srbijom u odluci o tome da li će srpski narod pripadati nekom savezu ili neće, sadašnja odluka je neutralnost i mi to pratimo, izjavio je danas u Beogradu predsednik Srpske Milorad Dodik. Dodik je objasnio da… »
Dodik objasnio: Srpska će ući u NATO samo u "ambasadorkinoj glavi"

Dodik objasnio: Srpska će ući u NATO samo u "ambasadorkinoj glavi"

Vesti online 20.10.2017
Republika Srpska želi da bude zajedno sa Srbijom u odluci o tome da li će srpski narod pripadati nekom savezu ili neće, sadašnja odluka je neutralnost i mi to pratimo, izjavio je danas u Beogradu predsednik Srpske Milorad Dodik. Dodik je za Tanjug… »
Dodik: RS prati politiku vojne neutralnosti Srbije

RTS 20.10.2017
Republika Srpska želi da bude zajedno sa Srbijom u odluci o tome da li će srpski narod pripadati nekom savezu ili neće, sadašnja odluka je neutralnost i mi to pratimo, izjavio je u Beogradu predsednik RS Milorad Dodik. Američka ambasada, pre svega… »

Pravda 20.10.2017
Republika Srpska želi da bude zajedno sa Srbijom u odluci o tome da li će srpski narod pripadati nekom savezu ili neće, sadašnja odluka je neutralnost i mi to pratimo, izjavio je danas u Beogradu predsednik Srpske Milorad Dodik. Dodik je objasnio da… »

Vesti dana »