Povezane vesti

Đukić: Ovde viču i Vučiću, pa to ne znači da on treba da ode

Đukić: Ovde viču i Vučiću, pa to ne znači da on treba da ode

Sportski žurnal 25.10.2017
Trener Partizana Miroslav Đukić bio je veoma zadovoljan posle pobede u Zemunu sa 3:1, a onima koji su mu skandirali da ode, poručio da to ne znači da to treba da učini, jer je u pitanju manji broj navijača. – Čestitam ekipi, važna pobeda… »
Odgovorio navijačima: Miroslav Đukić se uporedio sa predsednikom Vučićem!

Odgovorio navijačima: Miroslav Đukić se uporedio sa predsednikom Vučićem!

Hot sport 25.10.2017
Uprkos pobedi na gostovnju u Zemunu, navijači Partizana ipak su nezadovoljni napustili stadion. Crno-beli su do pobede došli teškom mukom, golovima u samom finišu utakmice što je izrevoltiralo njihove pristalice koje su već duže vreme nezadovoljne… »
Đukić se uporedio s Vučićem i poručio: Nisam ja problem, mogu da odem kad hoćete

Đukić se uporedio s Vučićem i poručio: Nisam ja problem, mogu da odem kad hoćete

Večernje novosti 25.10.2017
Ne možemo uopštavati stvari. Kad pet ljudi viče, ne znači da treba da idem – rekao je trener Partizana. Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je, posle pobede u Zemunu, u odloženom meču devetog kola Superlige (3:1), da je njegov status u klubu… »
Đukić se uporedio sa Vučićem

Đukić se uporedio sa Vučićem

Vesti online 25.10.2017
Tokom nekoliko poslednjih nekoliko utakmica Partizana grupa navijača ovog tima, nezadovoljna igrom srpskog šampiona, konstatno skandira treneru Đukiću da je vreme da ode sa klupe crno-belih. Posle pobede protiv Zemuna u odloženom meču 9. kola… »
Đukić: "Nisam ja problem, mogu da odem kad god"

Đukić: "Nisam ja problem, mogu da odem kad god"

Sportske.net 25.10.2017
Trener je odgovorio na prozivke dela navijača rekavši da ne treba uopštavati sliku o svim pristalicama crno-belih. Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan pobedom svog tima nad Zemunom u Super ligi Srbije, a odgovorio je i na prozivke dela… »
"Đukiću, odlazi": To viče 5 ljudi, mogu da odem...

"Đukiću, odlazi": To viče 5 ljudi, mogu da odem...

Mondo 25.10.2017
Trener Partizana Miroslav Đukić o ponovljenom skandiranju grupe navijača na meču protiv Zemuna. Pomenuo je i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sada je to već postalo standardno. Delu ili grupi navijača Partizana uopšte se ne dopada kako… »

Vesti dana »