Povezane vesti
Mihajlović: Učili su me u školi o Ivu Andriću, a ne o Ani Frank
Večernje novosti 26.10.2017
Ja sam protiv svih vrsta rasizma, a svake nedelje dobijam uvrede na stadionima. Nas su u školi u Srbiji učili o Ivu Andriću, ne o Ani Frank, kaže Siniša Mihajlović. Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović, nakon što je njegova izjava da nije… »
Mihajlović: U Srbiji smo učili o Andriću, ne o Ani Frank!
Vesti online 26.10.2017
Trener Torina Siniša Mihajlović izazvao je brojne reakcije kada je rekao da ne zna ko je bila Ana Frank, nakon što su navijači Lacija koristili njen lik kao sredstvo za antisemitske uvrede. Posle poraza od Fiorentine ponovo je prkomentarisao tu… »
‘U Srbiji učimo o andriću, ne o ani Frank’: Miha pokušao da se opravda, pa ponovo izdominirao izjavom! (video)
Hot sport 26.10.2017
Sa Sinišom Mihajlovićem nikada nije dosadno, u to se ovih dana najbolje uveravaju italijanski mediji. Navijači Lacija su u centru pažnje skandala povodom antisemitskih poruka pri čemu su koristili lik Ane Frank. Pažnju je izazvao i Siniša… »
Miha: Učili su me o Ivi Andriću, ne o Ani Frank
Mondo 26.10.2017
Trener Torina iznenadio je mnogo što je rekao da ne zna ko je Ana Frank, ali je objasnio zbog čega je to tako. Foto: MN Press Mnogo bure izazvao je meč na kojem su navijači Lacija koristili nalepnice sa likom Ane Frank u dresu rivalske Rome. Fudbalski… »
Vesti dana »

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Kvalifikacije za SP: Makedonci remizirali s Velsom, Crna Gora do pobjede u 96. minuti
Al Jazeera pre 52 minutajoš 1 povezana