Povezane vesti

Ministarka na meti kritika SPC, ko je u pravu?

Ministarka na meti kritika SPC, ko je u pravu?

N1 Info 27.10.2017
Zorana Mihajlović našla se na meti kritika Srpske pravoslavne crkve zbog svojih komentara na poruke patrijarha Irineja o rađanju. U saopštenju objavljenom na sajtu crkve, episkop bački Irinej osuđuje njenu reakciju i javno joj poručuje da potraži pomoć -… »
SPC me je naterala da budem na strani Zorane Mihajlović - prvi put u životu

SPC me je naterala da budem na strani Zorane Mihajlović - prvi put u životu

Noizz 27.10.2017
Da mi je neko rekao da ću bilo kad u životu biti na strani Zorane Mihajlović, verovatno bih ga oterala nazad u autobus da jede svoj sendvič sa parizerom i piše komentare ispod političkih vesti na portalima. Međutim, ispostavilo se da Srpska pravoslavna… »
Episkop bački Irinej odgovorio Zorani Mihajlović: Ona svesno podržava nemačku nobelovku koja je pljunula Srbima u facu

Episkop bački Irinej odgovorio Zorani Mihajlović: Ona svesno podržava nemačku nobelovku koja je pljunula Srbima u facu

Telegraf 27.10.2017
Kao ubeđena privrženica "evropskih", možda i "evroatlantskih", vrednosti i standarda, ona je i veliki poštovalac ljudskih prava, naročito ženskih prava, iako verovatno ne zna da je tim pravima izvor u hrišćanskoj etici. Izjava patrijarha Irineja da žene… »

Vesti dana »